Cele două echipe au câștigat cu același scor în această etapă, împotriva unor adversare mult mai slab clasate în Premier League. Manchester City s-a văzut condusă de Southampton încă din minutul 13, dar jucătorii lui Guardiola au reușit să întoarcă rezultatul în repriza secundă. Aceeași desfășurare s-a petrecut și la Birmingham, unde Liverpool a obținut în prelungiri victoria contra celor de la Aston Villa (1-2).
La finalului meciului câștigat de Manchester City pe Etihad, Guardiola a vorbit despre forma lui Liverpool și i-a lăudat pe "cormorani" pentru victoria de pe Villa Park:
Sezonul trecut a fost decis de meciurile în care Liverpool n-a reușit să câștige. În această seară au dat lovitura pe final, iar asta se datorează talentului jucătorilor. Nu degeaba reușesc să câștige deși sunt conduși până spre final. Cei de la Liverpool au o personalitate specială.
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM 14 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/03/2709471.jpg
Liverpool este lider în Premier League, cu zece victorii și un egal. Titlul în Anglia este principalul obiectiv al "cormoranilor", iar meciul următor împotriva campioanei en-titre va fi vital. Echipa antrenată de Pep Guardiola s-a impus în ultimele două întâlniri cu Liverpool. Ultima oară s-a întâmplat în Supercupa Angliei, când formația de pe Etihad s-a impus la loviturile de departajare. În sezonul trecut, Liverpool și Manchester City au încheiat la egalitate pe Anfield (0-0), în timp ce returul a fost câștigat de echipa lui Guardiola (2-1).
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 21 ORE
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM O ZI