Cele două echipe au câștigat cu același scor în această etapă, împotriva unor adversare mult mai slab clasate în Premier League. Manchester City s-a văzut condusă de Southampton încă din minutul 13, dar jucătorii lui Guardiola au reușit să întoarcă rezultatul în repriza secundă. Aceeași desfășurare s-a petrecut și la Birmingham, unde Liverpool a obținut în prelungiri victoria contra celor de la Aston Villa (1-2).
La finalului meciului câștigat de Manchester City pe Etihad, Guardiola a vorbit despre forma lui Liverpool și i-a lăudat pe "cormorani" pentru victoria de pe Villa Park:
Sezonul trecut a fost decis de meciurile în care Liverpool n-a reușit să câștige. În această seară au dat lovitura pe final, iar asta se datorează talentului jucătorilor. Nu degeaba reușesc să câștige deși sunt conduși până spre final. Cei de la Liverpool au o personalitate specială.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31
https://i.eurosport.com/2019/11/03/2709471.jpg
Liverpool este lider în Premier League, cu zece victorii și un egal. Titlul în Anglia este principalul obiectiv al "cormoranilor", iar meciul următor împotriva campioanei en-titre va fi vital. Echipa antrenată de Pep Guardiola s-a impus în ultimele două întâlniri cu Liverpool. Ultima oară s-a întâmplat în Supercupa Angliei, când formația de pe Etihad s-a impus la loviturile de departajare. În sezonul trecut, Liverpool și Manchester City au încheiat la egalitate pe Anfield (0-0), în timp ce returul a fost câștigat de echipa lui Guardiola (2-1).
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47