Manchester City a devenit pentru a 7-a oară în istorie campioana Angliei, iar laudele au curs în valuri în ultimele zile la adresa jucătorilor și în special a managerului Pep Guardiola, principalul artizan al acestui succes.
Jurgen Klopp s-a numărat printre oamenii care au ținut să-l felicite personal pe Guardiola pentru performanța obținută.
"Este o mare realizare, felicitări pentru ei. I-am scris lui Pep ieri seară și i-am trimis deja un mesaj și lui Ilkay, evident. Într-adevăr, au făcut o treabă grozavă. A fost un an foarte dificil pentru întreaga lume și pentru echipele de fotbal.Ceea ce au realizat deja este excepțional. După titlurile câștigate în trecut, acum au 5 titluri în 10 ani.", a spus Klopp la conferința de presă de dinaintea derby-ului dintre Manchester United și Liverpool.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
ACUM 13 ORE

Pep Guardiola: "Klopp a fost o inspirație pentru mine"

Răspunsul lui Guardiola nu a întârziat, iar ibericul i-a mulțumit public omologului său de la Liverpool. Mai mult, antrenorul lui City a ținut să precizeze că îl respectă foarte mult pe Jurgen Klopp, care l-a inspirat și l-a făcut mereu să devină un antrenor mai bun. De asemenea, Guardiola a menționat că și Carlo Ancelotti i-a trimis un mesaj de felicitare după ce City a devenit matematic campioană.
"Apreciez foarte mult (n.r. mesajul de la Klopp). Am primit mesaje de la el și de la Carlo Ancelotti și îi apreciez pe amândoi.
Nu am putut răspunde la mesaje, dar o voi face astăzi. Îi admir pe amândoi. Klopp a fost o inspirație pentru mine, el m-a făcut prin echipele sale - Dortmund și Liverpool - un manager mai bun. M-a făcut să mă gândesc mult la jocuri șila adversari. Îi mulțumesc foarte mult și îl apreciez extrem.", a spus Guardiola.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 21 ORE
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
IERI LA 05:59