Manchester City a devenit pentru a 7-a oară în istorie campioana Angliei, iar laudele au curs în valuri în ultimele zile la adresa jucătorilor și în special a managerului Pep Guardiola, principalul artizan al acestui succes.
Jurgen Klopp s-a numărat printre oamenii care au ținut să-l felicite personal pe Guardiola pentru performanța obținută.
"Este o mare realizare, felicitări pentru ei. I-am scris lui Pep ieri seară și i-am trimis deja un mesaj și lui Ilkay, evident. Într-adevăr, au făcut o treabă grozavă. A fost un an foarte dificil pentru întreaga lume și pentru echipele de fotbal.Ceea ce au realizat deja este excepțional. După titlurile câștigate în trecut, acum au 5 titluri în 10 ani.", a spus Klopp la conferința de presă de dinaintea derby-ului dintre Manchester United și Liverpool.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 27 MINUTE

Pep Guardiola: "Klopp a fost o inspirație pentru mine"

Răspunsul lui Guardiola nu a întârziat, iar ibericul i-a mulțumit public omologului său de la Liverpool. Mai mult, antrenorul lui City a ținut să precizeze că îl respectă foarte mult pe Jurgen Klopp, care l-a inspirat și l-a făcut mereu să devină un antrenor mai bun. De asemenea, Guardiola a menționat că și Carlo Ancelotti i-a trimis un mesaj de felicitare după ce City a devenit matematic campioană.
"Apreciez foarte mult (n.r. mesajul de la Klopp). Am primit mesaje de la el și de la Carlo Ancelotti și îi apreciez pe amândoi.
Nu am putut răspunde la mesaje, dar o voi face astăzi. Îi admir pe amândoi. Klopp a fost o inspirație pentru mine, el m-a făcut prin echipele sale - Dortmund și Liverpool - un manager mai bun. M-a făcut să mă gândesc mult la jocuri șila adversari. Îi mulțumesc foarte mult și îl apreciez extrem.", a spus Guardiola.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 3 ORE
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
ACUM 4 ORE