Guardiola le-a transmis un avertisment jucătorilor săi și a dat de înțeles că ar putea rata chiar și locurile de Liga Campionilor, dacă nu se vor concentra la jocurile din campionat.
Nu putem să punem accentul pe meciurile din Cupe, deoarece riscăm ca în sezonul următor să nu fim în Europa. Suntem obișnuiți să fim sus, dar acum suntem foarte departe și trebuie să ne schimbăm mentalitatea. Am spus de multe ori că este nerealist să ne gândim la Liverpool. Trebuie să ne gândim la Leicester acum și să prindem locul doi. Am avut șansa de a trece pe poziția secundă, dar am rămas pe trei. Este dificil în Premier League, mai ales împotriva acestei echipe. Am avut un avantaj, dar nu am reușit să îl apărăm. Au luptat incredibil, au alergat până în ultimele minute, dar am primit goluri pe care le puteam evita. Echipa a luptat, nu regret nimic. Au dat tot pentru a apăra rezultatul. La acest nivel, trebuie să jucăm 11 contra 11. Poți evita să primești goluri, însă uneori intervine oboseala sau timpul mare în care trebuie să te aperi și este dificil

Guardiola e onest: Nu ne mai putem gândi la titlu

Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
IERI LA 08:44
Manchester City a pierdut pe terenul celor de la Wolverhampton Wanderers cu 2-3, în etapa cu numărul 19 din Premier League. Campioana Angliei a condus cu 2-0, însă gazdele au întors rezultatul. Echipa lui Guardiola a evoluat în inferioritate numerică din minutul 12, după eliminarea portarului Ederson.
În urma acestui eșec, Manchester City se menține pe locul al treilea în Premier League, cu 38 de puncte. Pe locul secund a rămas Leicester, care are un punct mai mult decât campioana entitre. Liverpool are un avantaj de 14 puncte față de echipa lui Pep Guardiola, cu un meci mai puțin disputat.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15
Liga Națiunilor UEFA
Marco Rossi, selecționerul italian al Ungariei, așteaptă oferte din Serie A! Maghiarii sunt pe val
24/09/2022 LA 15:10