City a pierdut cu 2-1 derby-ul cu Manchester United din Premier League și se află la 14 puncte distanță de liderul Liverpool, pe locul trei, în spatele lui Leicester. Sezonul trecut, City a câștigat toate cele trei competiții interne însă în această stagiune echipa lui Guardiola a pierdut deja patru meciuri, cu unul mai puțin față de întreg sezonul trecut.
”Trebuie să ne îmbunătățim și să acceptam asta și să mergem mai departe”, a declarat Guardiola.
”Manchester United se poate apăra dar are și calitate în atac pentru a putea ieși pe contraatac iar noi trebuie să acceptăm asta. Acesta este nivelul la care jucăm, împotriva unor echipe ca Liverpool, Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Juventus. Acestea sunt echipele cu care jucăm și realitatea este că poate nu facem față”, a afirmat spaniolul.
Premier League
Pep Guardiola, record istoric la derby-ul Chelsea - Manchester City
ACUM 9 ORE
”Poate trebuia să trăim această realitate ca să ne îmbunătățim, să acceptăm realitatea și să ne îmbunătățim”, a continuat el.
https://i.eurosport.com/2019/12/07/2732155.jpg

Guardiola are cel mai slab început de sezon din carieră

Guardiola și-a lăudat echipa în ciuda celei de-a 4-a înfrângeri din acest sezon. Pentru Guardiola este cel mai slab punctaj dupa 16 etape în cariera de antrenor, luând în calcul și perioadele Barcelona și Bayern. City are 32 de puncte dupa 16 etape.
"Mi-a plăcut cum a jucat echipa mea. Au avut mai multe faze decât în ultimele meciuri directe, știam că au viteză cu Daniel (James), (Anthony) Martial și (Marcus) Rashford, uneori nu e posibil să controlezi acest aspect. În general, am făcut ceea ce ne place, am ajuns în ultima treime de multe, multe, multe ori. Din păcate, nu am putut să finalizăm mai mult, dar mi-a plăcut să îmi privesc echipa. Știu că nimeni nu e de acord, dar mi-a plăcut", a declarat el.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 10 ORE
Premier League
Pep Guardiola, după Chelsea - Man City: "Am jucat în felul în care am vrut eu". Reacția lui Tuchel
ACUM 10 ORE