Liverpool, cu Jurgen Klopp pe bancă, parte de neoprit în acest sezon iar cormoranii au un avans de 25 de puncte în fruntea Premier League față de Manchester City. Echipa germanului a progresat constant în timp ce City a avut mari probleme în defensivă și nici nu s-a putut baza pe același atac strălucitor ca în sezoanele precedente.
Liverpool mai are nevoie de doar două victorii pentru a-și asigura titlul. O schimbare de peisaj semnificativă față de stagiunea precedentă când clubul de pe Merseyside a fost depășit de City cu un punct. Gundogan a recunoscut că Liverpool a fost echipa mai bună.
”Am fost lăsați în urmă în cursa pentru titlu din acest sezon de Premier League. Nu am putut să jucăm ca în sezoanele precedente în care am fost campioni. Chiar dacă am avut meciuri în care am jucat bine, am pierdut prea multe puncte. Liverpool a ajuns la acest nivel pentru că nu a pierdut multe puncte iar diferența față de noi a crescut”, a declarat Gundogan pentru cotidianul turc Fanatik.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55

Gundogan: ”Klopp și Guardiola sunt cei mai buni profesori din lume”

Gundogan nu este surpris de succesul lui Liverpool pentru că a lucrat cu Klopp la fostul său club, Borussia Dortmund și consideră că el și Guardiola sunt cu mult peste restul managerilor din întreaga lume.
”Jurgen Klopp și Pep Guardiola sunt cei mai buni antrenori din lume. Patru ani au trecut cu Klopp la Liverpool. Un profesor pe care îl iubesc foarte mult. Creează un spirit de echipă incredibil și motivează jucătorii foarte bine”, a afirmat el.
”Pep este la un nivel înalt din punct de vedere tactic. Un profesor care știe fiecare detaliu din fotbal. Nu am mai văzut un profesor care să se îmbunătățească din punct de vedere tactic. Ei au stiluri diferite dar ambii au succes. Deși sunt extrem de diferiți, ei doi sunt cei mai buni din lume acum”, a completat Gundogan.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
IERI LA 09:31
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29