Managerul campioanei en-titre din Premier League s-a arătat extrem de recunoscător pentru efortul suporterilor care au călătorit peste 3000 de km ca să vadă pe viu victoria categorică în fața ucrainienilor (3-0).
Pe lângă mulțumiri, cei 114 de suporteri au primit și câte o invitație personală de la managerul spaniol pentru partida retur de pe Etihad Stadium, în compania lui Șahtior. Unul dintre suporterii care au făcut deplasarea în Ucraina, Darren Page, a postat pe contul oficial de Twitter scrisoarea primită de la Guardiola:
Miercuri, pe 18 septembrie, tu și alți 113 suporteri dedicați ați făcut o deplasare lungă ca să fiți alături de noi în meciul cu Șahtior Dontețk și pe această cale vreau să vă mulțumesc. Suntem extrem de încântați că am început cu o victorie campania din UEFA Champions League. Am întâlnit un adversar dificil, dar noi am reușit să facem un meci bun, am controlat jocul și am meritat să obținem cele trei puncte. Pentru noi înseamnă enorm să vă avem alături în astfel de partide. Cum am mai zis și cu alte ocazii, sunt de păreere că fără suporterii noștri nu reprezentăm nimic. Ca un semn de mulțumire, vă invităm la o experiență "City Hospitality" la meciul retur contra formației Șahtior Donețk, programat pe 26 noiembrie 2019. Vreau să vă mulțumesc din partea întregii echipei și a staff-ului pentru susținerea incredibilă pe care ne-o oferiți.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
IERI LA 21:31
Experiența oferită de Manchester City pentru cei 114 suporteri se referă la posibilitatea ca aceștia să urmărească partida din lojă, unde vor beneficia de scaune confortabile și încălzite, într-o zonă foarte apropiată de nivelul terenului. În mod normal, biletele din această zonă au prețuri cuprinse între 600 și 1200 de lire, dar de această dată cei 114 de norocoși nu vor scoate niciun ban din buzunar.
Manchester City se află pe primul loc în grupa C din UEFA Champions League, cu 10 puncte adunate în patru runde. Șahtior se află pe locul secund, la egalitate de puncte cu Dinamo Zagreb. Atalanta este codoașa grupei, cu un singur punct.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47