Managerul campioanei en-titre din Premier League s-a arătat extrem de recunoscător pentru efortul suporterilor care au călătorit peste 3000 de km ca să vadă pe viu victoria categorică în fața ucrainienilor (3-0).
Pe lângă mulțumiri, cei 114 de suporteri au primit și câte o invitație personală de la managerul spaniol pentru partida retur de pe Etihad Stadium, în compania lui Șahtior. Unul dintre suporterii care au făcut deplasarea în Ucraina, Darren Page, a postat pe contul oficial de Twitter scrisoarea primită de la Guardiola:
Miercuri, pe 18 septembrie, tu și alți 113 suporteri dedicați ați făcut o deplasare lungă ca să fiți alături de noi în meciul cu Șahtior Dontețk și pe această cale vreau să vă mulțumesc. Suntem extrem de încântați că am început cu o victorie campania din UEFA Champions League. Am întâlnit un adversar dificil, dar noi am reușit să facem un meci bun, am controlat jocul și am meritat să obținem cele trei puncte. Pentru noi înseamnă enorm să vă avem alături în astfel de partide. Cum am mai zis și cu alte ocazii, sunt de păreere că fără suporterii noștri nu reprezentăm nimic. Ca un semn de mulțumire, vă invităm la o experiență "City Hospitality" la meciul retur contra formației Șahtior Donețk, programat pe 26 noiembrie 2019. Vreau să vă mulțumesc din partea întregii echipei și a staff-ului pentru susținerea incredibilă pe care ne-o oferiți.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 4 ORE
Experiența oferită de Manchester City pentru cei 114 suporteri se referă la posibilitatea ca aceștia să urmărească partida din lojă, unde vor beneficia de scaune confortabile și încălzite, într-o zonă foarte apropiată de nivelul terenului. În mod normal, biletele din această zonă au prețuri cuprinse între 600 și 1200 de lire, dar de această dată cei 114 de norocoși nu vor scoate niciun ban din buzunar.
Manchester City se află pe primul loc în grupa C din UEFA Champions League, cu 10 puncte adunate în patru runde. Șahtior se află pe locul secund, la egalitate de puncte cu Dinamo Zagreb. Atalanta este codoașa grupei, cu un singur punct.
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 8 ORE
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
IERI LA 14:30