Echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer este neînvinsă de opt meciuri și traversează de departe cea mai bună perioadă din acest sezon competițional. Deplasarea pe care o vor face cei de la City pe Old Trafford în acest sfârșit de săptămână va fi cea de-a patra întâlnire a lor din acest sezon.
Am văzut ultimele lor meciuri și au fost incredibil de agresivi, iar pe Old Trafford asta se va întâmpla. În unele meciuri se apără împotriva noastră, dar i-am văzut în ultimele meciuri și sunt foarte agresivi. Pe Goodison Park au jucat foarte bine, dar și în alte meciuri. Mereu am crezut că United este puternică și joacă bine. Mereu am avut respect și o părere bună despre ei. Jucătorii îl urmăresc pe Solskjaer și devin din ce în ce mai buni, este cel mai bun moment al lor din acest sezon.
City, pe de altă parte, a câștigat ultimele cinci meciuri disputate, iar duminică se anunță un meci uriaș în Manchester, pe Old Trafford. A fost o lună bună după acea pauză de iarnă. West Ham, Leicester, Madrid, finala de cupă, Sheffield Wednesday. Știu cât de periculoși ne sunt adversarii și ne-am descurcat bine în aceste condiții. Când noi credem că este mai important pentru ei, atunci pierdem. Trebuie să credem că orice meci este important. Nu am disputat niciun meci gândindu-mă la puncta sau dacă adversarul este mai accesibil sau nu. În orice meci încercăm să jucăm și să câștigăm. De abia aștept derby-ul cu Man City, este întotdeauna special.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22
Manchester United și Manchester City se întâlnesc duminica aceasta pe Old Trafford, de la ora 18.30. Derby-ul din etapa cu numărul 29 va fi transmis în direct pe Eurosport 1, dar și pe aplicația Eurosport Player. Meciul va fi prefațat în cadrul emisiunii Premier League Show, de la ora 15.00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50