Campioana Manchester City trece prin momente neașteptat de dificile în acest start de sezon. Echipa lui Pep Guardiola a pierdut 8 puncte în primele 8 etape, în condițiile în care pierdea doar 14 puncte în tot sezonul 2017/2018 și 16 puncte în stagiunea precedentă.
Ultima înfrângere a venit pe propriul teren în etapa a 8-a, 0-2 contra celor de la Wolverhampton. Dubla lui Adama Traore a închenunchiat-o pe Man City, cea care a rămas la 8 puncte în spatele celor de la Liverpool, echipă care a câștigat toate cele 8 partide de până acum.

Reacție nervoasă a lui Guardiola

Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
IERI LA 10:58
Presiunea de pe umerii celor de la Manchester City este din ce în ce mai mare, în condițiile în care echipa nu a reușit să aibă rezultate în cupele europene de la venirea lui Guardiola, fiind eliminată în ultimele 2 ediții în faza sferturilor.
Guardiola are probleme în apărare în acest start de sezon după accidentarea de lungă durată a lui Aymeric Laporte, John Stones având și el probleme medicale. Astfel, Otameni și Fernandinho au fost titulari în centrul apărării cu Wolves iar cei doi au avut evoluții modeste.
Însă Guardiola s-a supărat pe alt jucător: David Silva. COnform celor de la Daily Mail, Guardiola s-a răstit la jucătorul spaniol: ”David, nu ai alergat suficient! Unde sunt picioarele?” au fost cuvintele lui Guardiola către unul dintre veteranii din actuala echipă.
David Silva se va despărți de Manchester City la finalul acestui sezon, lucru anunțat încă din vară.
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
IERI LA 04:50
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06