"Cetățenii" promiteau că în acest sezon vor da o replică mai solidă lui Liverpool, campioana en-titre, dar începutul de stagiune e dezamăgitor.
Formația de pe Etihad are mari probleme de lot, ultima fiind reprezentată de accidentarea lui Jesus (singurul vârf autentic din lot). Aguero mai are aproximativ o lună până să revină, iar apărarea a fost slăbită de absența lui Laporte, încă nerefăcut complet, dar chiar și așa diferența de scor din partida cu formația lui Brendan Rodgers e de neconceput.
Meciul a început perfect pentru "cetățeni", care au reușit să deschidă scorul prin Mahrez, fostul jucător al "vulpilor". Acesta a prins o torpilă superbă, dar golul reușit a fost abia al treilea cel mai frumos al meciului.
Premier League
Manchester United continuă să caute un atacant! Care este noua țintă a lui Ten Hag
15/08/2022 LA 13:14

Torpila prin care Mahrez a deschis scorul pentru City, în duelul cu Leicester

Vardy, meci istoric contra lui City

Vardy a reușit o triplă, două dintre goluri fiind marcate din penalty, iar vârful englez a devenit coșmarul lui City și al lui Pep. Vârful lui Leicester a înscris acum 8 goluri contra lui City, cu 5 mai mult decât a reușit să marcheze orice alt jucător împotriva formației lui Pep, de când acesta e pe banca "cetățenilor".
Jamie Vardy este primul jucător care a înscris un hat-trick împotriva lui City de la...Jamie Vardy, în 2016.
Vardy e primul jucător care înscrie o triplă în deplasare împotriva unei echipe antrenate de Guardiola.
Vârful lui Leicester a marcat un gol care cu siguranță va fi un candidat serios la categoria "reușita sezonului".

Jamie Vardy înscrie un gol superb pe Etihad împotriva lui Manchester City

Pe final, City a mai marcat prin Ake, după un corner al lui Mahrez, nu înainte ca Maddison să reușească probabil golul carierei. Scorul final a fost stabilit de Tielemans, din penalty (Vardy fusese schimbat). "Cetățenii" au devenit prima echipă din ultimele 6 sezoane care e sancționată cu trei penaltyuri într-un meci, pe teren propriu. Ultima oară, în 2014, tot City era sancționată cu trei lovituri de 11 metri. Se întâmpla într-un duel cu Liverpool, iar Steven Gerrard reușea să bifeze o triplă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
"Nu va exista niciodată unul mai bun!" Carragher și-a ales transferul preferat din toate timpurile
20/02/2022 LA 09:45
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
28/01/2022 LA 06:28