The Athletic anunță că Pep Guardiola i-a informat pe cei din conducerea lui Manchester City că plănuiește să facă schimbări importante la echipă și le-a cerut susținerea pentru a decide să semneze un nou contract.
Guardiola mai are înțelegere cu City până în 2021 și este dorit de cluburi importante, cei de la PSG fiind tentați să-l aducă alături de Xavi.

Lista lui Guardiola

Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 5 ORE
Primul lucru pe care îl dorește Pep Guardiola este înlocuirea lui Mikel Arteta. Secundul său încă de la venirea la City a decis să plece la Arsenal iar Guardiola îl vrea pe Xabi Alonso în locul lui Arteta! Fostul jucător de la Liverpool, Real Madrid și Bayern a fost lăudat în trecut de Guardiola, cel care i-a prevăzut un viitor strălucit ca antrenor.
Guardiola dorește de asemenea 3 transferuri importante pentru vara viitoare. În primul rând, aducerea unui fundaș central este prioritară în condițiile în care Man City a suferit enorm în actualul sezon după plecarea lui Vincent Kompany și accidentarea lui Aymeric Laporte. De asemenea, Guardiola dorește și un nou fundaș stângă, nefiind mulțumit de niciuna dintre soluțiile actuale.
Nu în ultimul rând, Guardiola își dorește un atacant de clasă iar numele Lautaro Martinez este cel mai des rostit la Man City.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
IERI LA 08:16
Liga
A mai rămas unul! Marele favorit să îi ia locul lui Koeman pe banca Barcelonei
IERI LA 05:07