Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola "sparge banca" pentru Haaland! City pregătește sume uriașe pentru Dortmund și jucător

Nicu Savin

Publicat 05/02/2021 la 16:14 GMT+2

Erling Haaland este unul dintre cei mai curtați fotbaliști din lume, iar celor de Borussia Dortmund le va fi greu să-l păstreze și în sezonul viitor. Presa engleză scrie că Manchester City este pregătite să ofere o sumă foarte mare în schimbul atacantului, pa care ar vrea de asemenea să îl ademenească cu un salariu colosal.

Erling Haaland, atacantul Borussiei Dortmund

Credit imagine: Getty Images

Pep Guardiola are nevoie neapărat de un atacant începând cu sezonul viitor. Kun Aguero se pare că nu-și va prelungi contractul cu "cetățenii", iar managerul spaniol ar rămâne astfel doar cu Gabriel Jesus pe postul de atacant central.
Jurnaliștii de la Daily Mail scriu că principala țintă a celor de la City este Erling Haaland, atacantul Borussiei Dortmund. Conform sursei citate, gruparea de pe Etihat este dispusă să plătească în vară 110 milioane de € pentru jucătorul norvegian.
Haaland mai are contract cu Dortmund până în 2024, dar există o clauză care prevede că jucătorul poate pleca începând cu 2022 dacă va fi achitată suma de 75 de milioane de €. În aceste condiții, oficialii Borussiei vor putea cu greu refuza o ofertă de peste 100 de milioane de € la vară, mai ales că pandemia a afectat serios bugetul clubului.

Erling Haaland

Salariu de 450.000 de £ pe săptămână pentru Haaland la City

Nu doar cluburile vor avea de câștigat dacă această tranzacție se va finaliza. "Cetățenii" îi pregătesc un salariu uriaș norvegianului: 450.000 de € pe săptămână. Haaland va deveni astfel unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Premier League.
Dacă ar ajunge la Manchester City, norvegianul i-ar călca pe urme tatălui său. Alf Inge Haaland a jucat pentru "cetățeni" între 2000 și 2003.
Manchester United, Chelsea sau Real Madrid sunt alte cluburi despre care s-a scris că ar fi interesate de Haaland, deci cursa pentru semnătura atacantului de doar 20 de ani va fi foarte interesantă în vară.
Haaland a explodat la Red Bull Salzburg, iar în ianuarie 2020 a ajuns la Borussia Dortmund, unde a continuat să impresioneze. În acest sezon, atacantul are 22 de goluri în 21 de partide jucate, inclusiv 4 reușite în grupele Champions League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo