"Cetățenii" nu au reușit să se impună pe Anfield și să reducă ecartul existent, astfel că acum trupa lui Klopp pare scăpată în câștigătoarea titlului. Formația lui Pep a adunat 25 de puncte din 12 partide din Premier League, cea mai slabă performanță a lui Guardiola în toată cariera sa de antrenor.
A fost a 8-a înfrângere a lui Guardiola contra lui Klopp. Contra niciunui antrenor Pep nu a suferit atât de multe eșecuri. Chiar și așa, tehnicianul catalan, care a făcut o adevărată criză în timpul partidei, din cauza arbitrilor, a ținut să vorbească la superlativ de formația sa. Cu siguranță că Guardiola nu e foarte mulțumit de multe aspecte din jocul echipei sale, dar a ales să aibă acest discurs pentru a accentua și mai mult greșelile arbitrilor.
"Am jucat fantastic. A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale lui City de când sunt eu aici. Ce s-a întâmplat azi ne-a arătat tuturor de ce noi suntem campionii. Sunt mai mândru ca niciodată de echipa mea. Am încercat să revenim în meci, nu ne-am dat bătuți niciodată", a spus Pep, care, fair-play, și-a lăudat rivala: "Trebuie să o felicit pe Liverpool, e cea mai bună echipă din Europa. Dar noi vom lupta până la capăt pentru a cuceri un nou titlu".
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 30 MINUTE

Guardiola a refuzat să vorbească de arbitraj

Întrebat de arbitraj, în condițiile în care City a reclamat două penaltyuri și anularea golului lui Salah, pe motiv de off-side, Pep a evitat să facă declarații pe care să le regrete. Deși la final le-a mulțumit ironic arbitrilor, stringând la ei, în timp ce le strângea mâna: "Vă mulțumesc mult!", ulterior antrenorul a încercat să mute discuția.
"Întrebați-i pe arbitri, întrebați-i pe arbitri, nu îmi puneți mie întrebările astea. Vorbiți cu Mike Riley și cu băieții de la VAR. Noi am încercat doar să ne facem treaba", a mai spus Pep.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 10 ORE
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
ACUM O ZI