Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola, uluit de Liverpool: "Nu am văzut în viața mea așa echipă". Pep a făcut gluma anului

Cristian Mihală

Actualizat 22/05/2022 la 23:03 GMT+3

Pep Guardiola a ținut să o felicite pe Liverpool pentru parcursul fantastic din acest sezon, când a pus presiune pe campioana City până în ultima etapă. Extrem de bine dispus, tehnicianul catalan a făcut o glumă excepțională, când a fost întrebat despre secretul revenirii din partida cu Villa.

Manchester City e campioană, după ce a marcat 3 goluri în 5 minute, revenind de la 0-2. NE-BU-NI-E

Manchester City a câştigat campionatul Angliei în sezonul 2021-2022 după ce duminică a învins-o cu 3-2 acasă pe Aston Villa în ultima etapă, deşi oaspeţii conduceau cu 2-0 în minutul 76, echipa antrenată de Pep Guardiola încheind cu 93 de puncte, unul mai mult decât Liverpool, care s-a impus cu 3-1 pe Anfield împotriva lui Wolverhampton Wanderers.
Aston Villa, antrenată de Steven Gerrard, legenda lui Liverpool, a punctat prin Matty Cash (minutul 37) şi Philippe Coutinho (69), ultimul fost jucător al "cormoranilor". City a revenit cu trei goluri înscrise în numai cinci minute de rezerva Ilkay Gundogan (76, 81) şi Rodri (78). Pentru Manchester City este al patrulea titlu de campioană din ultimii cinci ani, toate fiind obţinute sub comanda lui Guardiola. Echipa are în total opt titluri de campioană.
Pep Guardiola a trecut de la agonie la extaz în acest meci, la final izbucnind în lacrimi.
"Suntem legende, vom fi ținuți minte pentru totdeauna. Ultimul meci e mereu special, e foarte multă încărcătură. Villa a dat totul, iar primul gol a schimbat dinamica partidei, pentru că dominam clar. Dar ne-am descurcat și am câștigat. Când câștigi titlul în acest campionat 4 ani din 5 e doar meritul jucătorilor, băieții ăștia sunt cu adevărat special. E un sentiment excepțional, mai ales că succesul a venit în fața propriilor fani", a spus Guardiola la final, potrivit BBC.
City campione: tutti i trofei vinti da Pep Guardiola (28)

Guardiola, laude pentru Liverpool

Extrem de fair-play, Pep a vorbit la superlativ despre Klopp și Liverpool, formație care a recuperat senzațional în ultimele 4 luni și a fost la un pas de titlu.
"Magnitutidnea acestui succes e direct legat de forța rivalei noastre. Vă spun cinstit, nu am văzut în viața mea o echipă ca Liverpool. Vreau să îi felicit, ne-au făcut mai buni și mai buni meci după meci, pentru că știam că altfel nu putem să terminăm înaintea lor", a mai spus Guardiola.
Întrebat despre secretul unui comeback istoric, Guardiola a reușit gluma anului în fotbalul britanic. "I-am sunat pe cei de la Real Madrid și mi-au dat sfaturi bune", a spus Pep, aluzie la remontada senzațională a "galacticilor", din finalul manșei retur din semifinalele Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo