John Aldridge, fost jucător la Liverpool între 1987 și 1989, este convins că Manchester City va face un transfer uriaș în iarnă pentru a lupta pentru titlu de campioană și câștigarea UEFA Champions League.
"Cu doar 8 etape parcurse până acum ar fi ridicol să fie sugerat că lupta la titlu e aproape de final, însă este clar că vedem anumite vulnerabilități la Manchester City care nu existau anul trecut. Înfrângerea cu 2-0 cu Wolves venită după cea cu Norwich arată că există anumite "crăpături" care sunt scoase în evidență, problemele defensive fiind evidente.
John Stones se va întoarce în curând însă nu îl văd să rezolve problemele care vin din faptul că Nicolas Otamendi nu se ridică la nivelul provocării de a ține defensiva puternică în absența lui Laporte și a plecării lui Vincent Kompany.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22
Managerul lui Man City, Pep Guardiola, a spus că nu va cheltui niciun ban în perioada de transferuri din iarnă, însă mă aștept să dea până la 115 milioane de euro pentru un fundaș cum va avea ocazia pentru că defensiva lui nu este suficient de bună pentru a câstiga UEFA Champions League sau Premier League.
Simt de asemenea că Guardiola este mai concentrat pe succesul european având în vedere modul în care s-au bucurat pentru victoria cu Dinamo Zagreb după un joc neconvingător. Asta sugerează că țintește Europa în acest sezon. Sărea la marginea terenului și le cerea fanilor lui Manchester City să creeze atmosfera care a dus-o pe Liverpool spre glorie în sezonul trecut de UEFA Champions League, dar asta nu se va întâmpla.
Anfield într-o seară europeană este o experiență unică iar cei de la City pot încerca însă nu vor putea să repete așa ceva pe Etihad, astfel că vor avea o misiune dificilă. Vor trebui să cumpere pentru a avea succes și pentru a cuceri Europa. Mai sunt 30 de meciuri din Premier League în acest sezon, așa că ignorați pe oricine spune că lupta la titlu s-a încheiat" a declarat Aldridge pentru Irish Independent.

Koulibaly, principalul vizat

Conform celor de la AS, Manchester City îl țintește pe fundașul celor de la Napoli, Kalidou Koulibaly. Spaniolii scriu că negocierile au fost deja demarate, acesta fiind transferul la care făcea referire John Aldridge. Suma vehiculată ar reprezenta un nou record pentru un fundaș central, depășind sumele plătite pentru Virgil Van Dijk și Harry Maguire.
Manchester City nu îl va avea până în primăvară pe Aymeric Laporte după accidentarea gravă a acestuia la partida cu Brighton. John Stones s-a accidentat la un antrenament din septembrie și ar urma să revină la finalul acestei luni.
Premier League este transmis in direct și in exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50