Trecuseră doar câteva minute de la finalul partidei dintre Manchester City și Southampton, campioana en-titre din Anglia reușind să câștige cu dificultate după ce a fost condusă cu 1-0 de echipa lui Ralph Hassenhutl. Pep Guardiola, antrenorul lui City, a ales să vorbească despre rivala din etapa următoare, Liverpool, sugerând că Sadio Mane trișează pentru a obține lovituri de pedeapsă.
"Uneori simulează, alterori are talentul pentru a reuși goluri incredibile în ultimul minut. E un talent. Încă o victorie la limită pentru Liverpool? Dacă se întâmpla o dată, de două ori, puteam spune că a fost vorba de noroc, dar s-a întâmplat în ultimele sezoane de multe ori, au un caracter special pentru a reuși asta. Ne uităm la noi înșine, știm ce echipă vom avea în față, cred că au câștigat 10 meciuri și au făcut un egal... Săptămâna viitoare mergem pe Anfield să încercăm să jucăm împotriva lor" a spus Guardiola după partida cu Southampton.

Guardiola, criticat de Redknapp

Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
ACUM 14 ORE
Declarația lui Guardiola, mai ales partea legată de Mane, a atras atenția în condițiile în care, în sezonul precedent, în ciuda faptului că lupta la titlu s-a dus până în ultima etapă nu au existat astfel de momente.
"Să-l aud pe Pep Guardiola menționându-l pe Mane și că acesta ar simula a fost surprinzător. Este neobișnuit ca un manager să spună astfel de lucruri despre un jucător al unei adversare, dar nu cred că Guardiola încerca să-l agite pe Mane înainte de duelul direct de duminică de pe Anfield (ora 18.30 în direct pe Eurosport).
Nu a fost o tentativă de jocuri psihologice sau o înțepătură deliberată. Cred că Guardiola chiar se teme sincer de amenințarea reprezentată de Sadio Mane. Managerul lui Manchester City îl are în mintea sa. Știe că jucătorul de 27 de ani este acum cel mai important jucător al lui Liverpool. Este numărul 1 pentru Jurgen Klopp așa cum a demonstrat și sâmbătă.
În minutul 65 contra lui Aston Villa, cu liderul din Premier League condus cu 1-0, Klopp l-a scos pe Mohamed Salah. A fost o mișcare majoră, însă s-a dovedit că a fost cea bună. Mane s-a asigurat că lovește el mingea cu capul, chiar și cu gheata lui Jonathan Kodjia de la Aston Villa venind spre fața lui. Ce gol curajos.
Liverpool nu poate să comită aceeași greșeală ca în sezonul trecut când Manchester City a plecat de pe Anfield cu un egal 0-0. Băieții lui Jurgen Klopp au fost prea pasivi în meciul din octombrie 2018. Gândind în retrospectivă, putem spune că i-a costat mult pentru că au obținut un singur punct în loc de trei. Duminică ar trebui să încerce să câștige și să dea o lovitură psihologică puternică" a spus Jamie Redknapp, citat de Daily Mail.

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM O ZI
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
IERI LA 05:59