Pep Guardiola a pus ochii pe fundașul celor de la Bournemouth, Nathan Ake. Sky Sports scrie că Manchester City vrea să-l transfere în iarnă pe fundașul central olandez, Guardiola fiind nemulțumit de apărarea lui City după accidentarea suferită de Laporte în startul sezonului.
Guardiola a mizat pe John Stones, Fernandinho și Nicolas Otamendi, însă niciuna dintre combinații nu a dat randament. Manchester City a pierdut 16 puncte deja în acest sezon, cât în toată stagiunea precedentă, și este la 14 puncte în spatele liderului Liverpool și la 6 puncte sub cei de la Leicester.

Chelsea poate bloca mutarea

Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
ACUM 6 ORE
Manchester City nu a reușit să-l înlocuiască pe Vincent Kompany, revenit la Anderlecht în vară, iar Ake este principala țintă. Însă transferul este complicat de cei de la Chelsea. Bournemouth l-a cumpărat pe Ake de la Chelsea în 2017 cu 20 de milioane de lire, însă londonezii au inserat în contract o clauză prin care îl pot readuce pentru 40 de milioane de lire, având prioritate în fața altor cluburi.
Astfel, Chelsea îi poate lua fața lui Man City în cursa pentru semnătura jucătorului fără ca City să se poată opune. Ake, 24 de ani, a impresionat în ultimele 2 sezoane și este și pe lista celor de la Tottenham și Everton, însă e greu de crezut că acestea pot să intre într-o licitație cu Man City, dacă Chelsea decide să nu-l readucă pe olandez. Pep Guardiola a admis că City nu va refuza oportunitatea de a face vreun transfer în iarnă.
Dacă apare o oportunitate în ianuarie pentru un jucător care să fie aici 5-6 ani, ne vom gândi la ea
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
IERI LA 15:33
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11