Manchester City este departe de Liverpool în lupta pentru titlu. Drept urmare, din ce în ce mai multă lume cere ca adolescentul Phil Foden să joace mai mult în echipa lui Guardiola. De asemenea, promițători sunt și Eric Garcia, Taylor Harwood și Tommy Doyle.
Totuși, City încă are șanse la cele două cupe interne și la Champions League iar Guardiola a recunoscut că nu își permite să își asume prea multe riscuri pentru jucătorii neexperimentați.
https://i.eurosport.com/2018/11/23/2467869.jpg
Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
ACUM 20 ORE
Guardiola a afirmat: ”Aș vrea să ajut jucătorii tineri de aici dar vorbim de un club cu cerințe foarte mari. Trebuie să câștigăm meciuri. Chiar și când câștigi patru titluri nu este destul, acesta este adevărul. Am câștigat patru titluri sezonul trecut și nu a fost destul pentru că nu am câștigat Champions League”.
”Aceasta este realitatea - iar jucătorii tineri de aici trebuie să concureze cu fundași centrali și mijlocași extraordinari. Realitatea dură este că jucători precum Phil Foden nu joacă cât ar trebui pentru că avem alți jucători incredibili”, a adăugat el.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM O ZI
Premier League
"Ar fi avut o problemă uriașă!" Ce spune Figo despre revenirea lui Ronaldo la Manchester United
ACUM O ZI