Arsenal conducea cu 2-0 după 10 minute după golurile înscrise de Sokratis și David Luiz. Totuși, pentru a doua oară în acest sezon, elevii lui Emery s-au văzut egalați după un astfel de avantaj – Palace a marcat prin Luka Milivojevic și Jordan Ayew pentru a face 2-2.
În finalul partidei, atacantul lui Palace, Zaha, a avut oportunitatea de a pleca pe contraatac dar a fost oprit violent de Guendouzi, care a avut o intrare mai degrabă potrivită pentru Cupa Mondială de rugby care se desfășoară în Japonia. Francezul susține însă că intrarea a fost necesară.
”A trebuit să îl faultez pe Zaha la sfârșit pentru că altfel ar fi scăpat singur cu portarul. Eram ultimul fundaș dar eram departe de poarta noastră”, a declarat Guendouzi pentru site-ul oficial al lui Arsenal.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
”Ne doream foarte mult să câștigăm meciul, așa că am atacat mult pe final pentru a marca al treilea gol. Am lăsat spații dar doar din cauză că ne doream victoria”, a adăugat el.
Guendouzi nu consideră că fragilitatea mintală este de vină pentru faptul că Arsenal nu a reușit să câștige.
”Nu este o problemă mintală. Nu am reușit să menținem avantajul. Știam că sunt o echipă bună, cu calitate și a jucat bine. Zaha a reușit să obțină un penalty. Este datoria noastră să muncim ca să câștigăm astfel de meciuri”, a precizat francezul.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53