Ilkay Gundogan a purtat tricoul Borussiei Dortmund timp de cinci ani înainte să se transfere în Premier League, la Manchester City. În tot acest timp, internaționalul german a evoluat alături de jucători extraordinari, pe care nu i-a uitat. Gundogan își imaginează în continuare că poate juca alături de unii dintre ei. Și-a exprimat această dorință în mod public, chiar pe contul personal de Twitter.
În perioada 2011 – 2016, Gundogan a jucat pentru Borussia Dortmund, a câștigat campionatul în 2012, cupa Germaniei în același sezon și de două ori supercupa Germaniei, în sezoanele 2013/2014 și 2014/2015. Gundogan a oferit imediat răspuns pe Twitter atunci când a fost întrebat pe cine ar aduce la City dintre colegii pe care i-a avut la Borussia Dortmund.
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
IERI LA 12:08

Gundogan, amintiri plăcute de la Borussia Dortmund

Germanul de origine turcă nu a putut să se hotărască asupra unui singur nume, așa că a nominalizat trei foști colegi: "Greu de ales. Robert Lewandowski, Marco Reus sau Mario Gotze. Nu numai că sunt fotbaliști grozavi, dar au și caractere extraordinare", a scris Gundogan la întrebarea unui suporter. Gotze a răspuns imediat: "Mi-ar plăcea să joc cu tine iar într-o bună zi".
Gundogan și-a amintit de asemenea de un alt coleg de care și-a amintit cu drag. Ilkay a fost întrebat care dintre colegii lui îi punea cele mai mari probleme la antrenamente. Gundogan a răspuns fără ezitare: Nuri Sahin: "Nuri Sahin era un adversar foarte dificil la antrenamente. Știa mereu ce voiam să fac, îmi știa pașii de fiecare dată", a completat Gundogan.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
La Liga
Barcelona, cu ochii pe încă un jucător de la Manchester City! Pe cine vor catalanii în iarnă
13/11/2022 LA 16:49
Turkish Süper Lig
Cicâldău, misiune dificilă după revenirea la Galatasaray! Cu ce nume mare s-ar putea duela
21/10/2022 LA 12:44