Ilkay Gundogan a purtat tricoul Borussiei Dortmund timp de cinci ani înainte să se transfere în Premier League, la Manchester City. În tot acest timp, internaționalul german a evoluat alături de jucători extraordinari, pe care nu i-a uitat. Gundogan își imaginează în continuare că poate juca alături de unii dintre ei. Și-a exprimat această dorință în mod public, chiar pe contul personal de Twitter.
În perioada 2011 – 2016, Gundogan a jucat pentru Borussia Dortmund, a câștigat campionatul în 2012, cupa Germaniei în același sezon și de două ori supercupa Germaniei, în sezoanele 2013/2014 și 2014/2015. Gundogan a oferit imediat răspuns pe Twitter atunci când a fost întrebat pe cine ar aduce la City dintre colegii pe care i-a avut la Borussia Dortmund.
Premier League
Gestul impresionant al lui Gundogan după ce a devenit campion al Angliei! Ce va face cu banii
09/06/2021 LA 12:21

Gundogan, amintiri plăcute de la Borussia Dortmund

Germanul de origine turcă nu a putut să se hotărască asupra unui singur nume, așa că a nominalizat trei foști colegi: "Greu de ales. Robert Lewandowski, Marco Reus sau Mario Gotze. Nu numai că sunt fotbaliști grozavi, dar au și caractere extraordinare", a scris Gundogan la întrebarea unui suporter. Gotze a răspuns imediat: "Mi-ar plăcea să joc cu tine iar într-o bună zi".
Gundogan și-a amintit de asemenea de un alt coleg de care și-a amintit cu drag. Ilkay a fost întrebat care dintre colegii lui îi punea cele mai mari probleme la antrenamente. Gundogan a răspuns fără ezitare: Nuri Sahin: "Nuri Sahin era un adversar foarte dificil la antrenamente. Știa mereu ce voiam să fac, îmi știa pașii de fiecare dată", a completat Gundogan.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Fotbal
Sărbatoarea revenirii veteranilor Müller și Hummels în naționala Germaniei, stricată de Poulsen
03/06/2021 LA 08:45
Premier League
Drama trăită de un jucător exponențial pentru City: "Un chirurg a vrut să-mi bage un șurub în spate"
06/03/2021 LA 17:38