Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gură de oxigen pentru Solskjaer: Manchester United s-a impus la Everton după dubla lui Fernandes

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/11/2020 la 16:28 GMT+2

Manchester United s-a impus cu 3-1 la Everton. Este prima victorie pentru diavoli după două înfrângeri dureroase cu Arsenal și Istanbul Basaksehir.

Bruno Fernandes of Manchester United celebrates scoring their first goal during the Premier League match between Everton and Manchester United at Goodison Park

Credit imagine: Getty Images

Manchester United avea nevoie de victorie ca de aer pe Goodison Park. Diavolii au venit la Liverpool cu doar șapte puncte adunate în șase etape, cel mai slab început de sezon de când era David Moyes pe bancă. Scoțianul nu a beneficiat de răbdarea conducerii la fel ca Ole Gunnar Solskjaer, dar nici nu a marcat golul decisiv într-o finală de UEFA Champions League.
De cealaltă parte, Everton rămâne o echipă extrem de valoroasă și mereu capabilă de un rezultat mare. De altfel, defensiva lui Manchester United a avut, spre surprinderea nimănui, mari probleme încă de la începutul partidei.
Everton a fost echipa mai bună în debutul meciului iar acest lucru a fost concretizat în minutul 19. O degajare ca la carte a lui Jordan Pickford a ajuns la Calvert-Lewin care a câștigat mult prea ușor duelul aerian cu Lindelof. Mingea a ajuns la Bernard care a șutat extrem de bine plasat în colțul din dreapta lui De Gea - spaniolul nu a mai avut ce face.

Everton - Manchester United 1-3. Bruno Fernandes, eroul zilei

Manchester United a revenit în joc exact ca la Istanbul - o centrare foarte bună a lui Luke Shaw l-a găsit pe un Bruno Fernandes nepermis de liber în careul advers iar portughezul nu avea cum să nu profite de această ocazie pentru a egala.
Doar șapte minute mai târziu, un un-doi superb între Rashford și Bruno Fernandes a adus-o pe Manchester United în avantaj. Rashford l-a găsit pe Fernandes liber pe flanc, portughezul i-a centrat aceluiași Rashford, însă englezul nu a mai ajuns la minge. Nici Pickford nu a mai ajuns iar mingea lu Fernandes s-a oprit doar în plasa porții lui Everton.
picture

După ce l-a "rupt" pe Van Dijk, Pickford a avut o nouă intervenţie dură, la Maguire

Partea a doua a fost una mult mai linișitită iar ocaziile mari au aparținut lui United. Diavolii au cerut și penalty la o intrare a lui Pickford în minutul 60. Portarul naționalei Angliei a scăpat mingea din mână iar Maguire a fost lovit atât de Keane cât și de Pickford, dar cumva VAR a decis că nu este penalty.
În cele din urmă, United s-a impus după ce în finalul meciului diavolii au mai marcat și prin Cavani după un contraatac școală. Jucătorii i-au oferit astfel o gură de oxigen lui Ole Gunnar Solskjaer. Zvonurile spuneau că norvegianul este deja pe cale de a fi înlocuit cu Pochettino iar o a treia înfrângere consecutivă ar fi putut să-i fie fatală.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League program
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo