Astăzi va avea loc o întâlnire a Guvernului cu autoritățile sportive în care vor fi discutate opțiunile existente pentru ca evenimentele sportive să se desfășoare fără public din cauza amenințării coronavirusului.
Conform celor de la BBC, întâlnirea va fi găzduită la Londra de Departamentul pentru Digital, Cultură, Media și Sport (DCMS) și așteptările sunt ca partidele din Premier League să se dispute fără fani începând cu săptămânile următoare.
La această întâlnire vor fi prezente federațiile sportive precum și operatorii TV si se va discuta pe tema amenințării reprezentate de coronavirus față de evenimentele sportive programate în Marea Britanie.
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 7 ORE
Premier League nu a emis un comunicat pe această temă, însă rămâne în contact permanent cu Guvernul britanic pentru gestionarea situației. Conform presei britanice, este inevitabil ca Guvernul să sugereze ca partidele din Premier League să se dispute fără spectatori, cel mai probabil începând după perioada internațională. Astfel, duelul dintre Manchester City și Liverpool de pe 5 aprilie va avea loc, cel mai probabil, într-un stadion gol.
Managerul celor de la Newcastle, Steve Bruce, a vorbit pe acest subiect după partida cu Southampton de sâmbătă: "Vorbind cât se poate de serios, știm că va fi o întâlnire mare luni. Evident că suntem cu toții îngrijorați. Când auzi despre ceea ce se întâmplă în Italia și varianta să se joace fără spectatori, te gândești la sănătatea oamenilor" a spus Bruce.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
ACUM 10 ORE
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 13 ORE