Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland e intangibil, iar Chelsea s-a reorientat! Un star de la Bayern, primul pe lista lui Tuchel

Nicu Savin

Publicat 18/07/2021 la 18:47 GMT+3

Chelsea este campioana Europei, dar Thoms Tuchel își dorește întăriri în această vară pentru a ataca titlul în Premier League în stagiunea următoare. Transferul unui atacant de valoare este obiectivul primordial al londonezilor, iar presa franceză a dezvăluit care sunt planurile "albaștrilor".

Thomas Tuchel consideră că Jorginho merită să câștige Balonul de Aur

Credit imagine: SID

Ținta pricipală a celor de la Chelsea este Erling Haaland, dar Borussia Dortmund ține cu dinții de atacantul său, chiar dacă riscă să-l piardă în vara viitoare pentru doar 75 de milioane de €, conform unei clauze din contract.
Chelsea a încercat să demareze dinscuțiile cu oficialii Borussiei, dar refuzul acestora a fost instant, astfel că gruparea de pe Stamford Bridge nu mai vrea să piardă timpul și s-a reorientat către un alt atacant de clasă din Bundesliga.
Este vorba despre Kingsley Coman, jucătorul lui Bayern Munchen. Conform L'Equipe, negocierile dintre clubul bavarez și atacantul francez pentru o prelungire a contractului au intrat în impas. Coman câștigă în prezent 9 milioane de € brut anual, iar Bayern i-a propus o mărire de până la 13 milioane. Francezul a refuzat, sursa citată notând că pretențiile sale s-ar ridica la 18 milioane, cât încasează momentan și Leroy Sane.
Kingsely Coman - FC Bayern München

Chelsea, interesată de Kingsley Coman

Bayern a avut pierderi financiare consistente din cauza pandemiei și nu îi va face pe plac lui Coman, fiind mai degrabă tentată să-l vândă. Contractul actual al francezului este valabil până în 2023, astfel că această perioadă de trasferuri este ultima în care Bayern mai poate obține o sumă pe măsura valorii jucătorului.
Conform sursei citate, Bayern ar solicita în jur de 90 de milioane de € pentru jucătorul care i-a adus trofeul Champions League în 2020, o sumă care e greu de crezut că va fi plătită de vreun alt club. Totuși, bavarezii ar putea să accepte și o sumă mai mică în schimb.
Thomas Tuchel se pare că îl apreciază foarte mult pe Coman, iar Chelsea a demarat negocierile cu Bayern. În tranzacție, londonezii vor să-l includă și pe Callum Hudson Odoi, întrucât aripa engleză nu se află în planurile lui Tuchel pentru sezonul următor.
Thomas Tuchel a demarat o adevărată revoluție la Chelsea în această vară. Olivier Giroud, Fikayo Tomori, Victor Moses, Marco van Ginkel, Danilo Pantic, Izzy Brown, Billy Gilmour, Jamal Blackman, Willy Caballero și Luke McCormick sunt fotbaliștii care au părăsit oficial clubul până acum.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo