Alf Ingve Berntsen, care a lucrat cu Haaland la Byrne FK, este un mare fan al lui Liverpool. El consideră că norvegianul are calitățile necesare pentru un club ca Liverpool.
”Sunt fan Liverpool așa că mi-aș dori să joace acolo. Sincer să fiu, cred că are calitățile necesare pentru a juca la un astfel de club. Fotbalul englez este cel mai popular în Norvegia iar majoritatea tinerilor norvegieni visează să joace în Premier League, cum a făcut-o și tatăl lui Erling”, a declarat Berntsen, făcând referire la Alf Inge Haaland, fost jucător la Leeds și Manchester City.
”Știam de când era mic că va fi un jucător internațional. Se antrena din greu și mereu înscria multe goluri. Are același stil de joc acum ca la 12 ani. După cum am spus, totul este similar deși are această abilitate de a se adapta orice nivel”, a afirmat el.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
”Este și a fost mereu foarte inteligent în careu dar și din punct de vedere tactic. Este un finalizator excelent, cu ambele picioare dar și cu capul, este rapid și agil. Sincer, nu are nicio slăbiciune. De aceea este unic”, a continuat Berntsen.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
27/05/2022 LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38