Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIRAL | Haaland, pus să aleagă între Real Madrid şi Manchester United. Decizia vârfului norvegian

Cristian Mihală

Actualizat 10/05/2021 la 14:47 GMT+3

Real Madrid plănuieşte să aibă un atac stelar, care să o facă să domine iar Europa pe termen lung: Mbappe şi Haaland sunt ţintele preşedintelui Florentino Perez. Norvegianul vrea să se transfere la formaţia din capitala Spaniei, preferând trupa lui Zidane lui Manchester United.

Erling Haaland visează să joace la Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid nu a transferat pe nimeni în această perioadă de mercato tocmai încheiată, fiind pentru prima oară din 1980 până în prezent când se întâmplă aşa ceva. Florentino Perez şi-a asumat acest lucru, dorind să facă economii uriaşe cu un singur scop: transferul lui Kylian Mbappe, în vara anului viitor.
Discuţiile despre starul lui PSG sunt vechi şi o mutare e mai mult decât posibilă, având în vedere situaţia sa contractuală. Dar, Florentino Perez îndrăzneşte să viseze mai departe. Vrea în atac şi celălalt mare star tânăr al fotbalului mondial, Erling Haaland. Cu francezul (21 de ani) şi norvegianul (20 de ani), Real Madrid nu doar că ar avea un atac letal, dar această ofensivă poate rescrie istoria fotbalului în următorul deceniu şi jumătate.
"Ultimele reuşite ale lui Haaland au declanșat din nou toate alarmele la Real Madrid. Vorbim despre un jucător pe care scouterii l-au urmărit de câțiva ani și care a fost în cărţi să fie cumpărat încă de când era la Molde. A ajuns la Salzburg, a marcat şi acolo, iar Real a vrut să îl cumpere chiar înainte ca fotbalistul să semneze pentru Borussia Dortmund. Explozia norvegianului a fost mai rapidă decât se aştepta oricine, iar acum Real îl are din nou printre priorităţi", nota Marca săptămâna trecută.

Haaland vrea să se transfere la Real Madrid

United a aflat de planul Realului şi a vrut să vadă în ce măsură Haaland ar fi dispus să vină pe Old Trafford, acolo unde Solskjaer îl aşteaptă cu braţele deschise. Fotbalistul care a marcat 21 de goluri în 24 de meciuri le-a transmis englezilor că ar prefera un transfer la Real Madrid în detrimentul unei mutări la Manchester United, anunță manchestereveningnews.co.uk.
"În ciuda faptului că a fost antrenat de Solkjaer la Molde şi că United a vrut să îl ia de la Salzburg înainte de a semna cu Dortmund, Haaland ar prefera să meargă la Real Madrid. Decizia are legătură cu relaţia de prietenie pe care o are cu Martin Odegaard, jucătorul blanco. Pentru Real mutarea pare din acest punct de vedere simplă, trebuind doar să achite suma pe care o cere Dortmund", notează sursa citată.
Ca atare, sunt şanse mici ca Erling să îi calce pe urme în viitorul apropiat tatălui său, Alf-Inge Haaland. Acesta a jucat în Anglia timp de 10 ani, la Nottingham Forest, Leeds şi Manchester City.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo