Manchester United își pregătește din timp transferurile din vara viitoare. Potrivit presei britanice, clubul de pe Old Trafford este aproape de a-l convinge pe Hakan Calhanoglu să meargă în Premier League la finalul acestui sezon.
Pentru United ar fi o lovitură importantă, mai ales că nu ar plăti nici un ban în schimbul mijlocașului turc, acesta urmând a rămâne liber de contract în iunie 2021.
Milan i-a făcut o ofertă de prelungire lui Calhanoglu, dar aceasta nu satisface pretențiile mijlocașului de 26 de ani. United i-ar oferi turcului un contract pe 5 sezoane, cu un salariu mai mare decât poate să îi ofere Milan, astfel că e greu de crezut că va continua pe San Siro și din sezonul următor.
Serie A
Inter - Genoa 4-0. Meci magic făcut de "trădătorul" Calhanoglu și de Edin Dzeko
21/08/2021 LA 18:26

Calhanoglu a refuzat-o pe Juventus

Cotidianul german Bild a anunțat că Calhanoglu este foarte dornic de a merge în Premier League, el refuzând deja o ofertă de la Juventus. Milan mai are doar 2 luni la dispoziție pentru a-l convinge pe Calhanoglu să accepte un nou contract, deoarece în ianuarie acesta ar putea semna cu un alt club.
Calhanoglu a impresionat în Bundesliga, unde a evoluat pentru Hamburg și Leverkusen, iar în 2017 s-a transferat pe San Siro în schimbul a 23 de milioane de €. Pentru "rossonerri", Calhanoglu a jucat 127 de partide în toate competițiile, înscriind 27 de goluri și oferind 40 de assist-uri.
United a avut o campanie slabă de achiziții înaintea acestui sezon și este de așteptat ca lucrurile să stea diferit în vara viitoare, iar aducerea unui fotbalist ca Calhanoglu pe gratis ar fi o mutare excelentă, mai ales în condițiile în care bugetele cluburilor sunt grav afectate de pandemia de coronavirus.
Meciurile din Premier League de la Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
După Ramos și Varane, încă un jucător important este aproape de despărțirea de Real! Unde este dorit
04/08/2021 LA 15:25
Fotbal
Top 5 cel mai bine cotați jucători care intră în ultimul an de contract
09/07/2021 LA 10:30