Manchester United își pregătește din timp transferurile din vara viitoare. Potrivit presei britanice, clubul de pe Old Trafford este aproape de a-l convinge pe Hakan Calhanoglu să meargă în Premier League la finalul acestui sezon.
Pentru United ar fi o lovitură importantă, mai ales că nu ar plăti nici un ban în schimbul mijlocașului turc, acesta urmând a rămâne liber de contract în iunie 2021.
Milan i-a făcut o ofertă de prelungire lui Calhanoglu, dar aceasta nu satisface pretențiile mijlocașului de 26 de ani. United i-ar oferi turcului un contract pe 5 sezoane, cu un salariu mai mare decât poate să îi ofere Milan, astfel că e greu de crezut că va continua pe San Siro și din sezonul următor.
Fotbal
Cele mai bune echipe din top 5 campionate europene după primele etape ale sezonului 2021/22
25/12/2021 LA 12:22

Calhanoglu a refuzat-o pe Juventus

Cotidianul german Bild a anunțat că Calhanoglu este foarte dornic de a merge în Premier League, el refuzând deja o ofertă de la Juventus. Milan mai are doar 2 luni la dispoziție pentru a-l convinge pe Calhanoglu să accepte un nou contract, deoarece în ianuarie acesta ar putea semna cu un alt club.
Calhanoglu a impresionat în Bundesliga, unde a evoluat pentru Hamburg și Leverkusen, iar în 2017 s-a transferat pe San Siro în schimbul a 23 de milioane de €. Pentru "rossonerri", Calhanoglu a jucat 127 de partide în toate competițiile, înscriind 27 de goluri și oferind 40 de assist-uri.
United a avut o campanie slabă de achiziții înaintea acestui sezon și este de așteptat ca lucrurile să stea diferit în vara viitoare, iar aducerea unui fotbalist ca Calhanoglu pe gratis ar fi o mutare excelentă, mai ales în condițiile în care bugetele cluburilor sunt grav afectate de pandemia de coronavirus.
Meciurile din Premier League de la Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Serie A
Ibrahimovic, atac fără perdea la un fost coechipier: "A profitat de situația tragică a lui Eriksen"
07/12/2021 LA 17:30
Serie A
Inter a desființat Roma lui Mourinho, chiar pe Olimpico
04/12/2021 LA 18:49