Sosit pe San Siro în 2017, după ce a impresionat la Leverkusen, Calhanoglu a avut prestaţii destul de bune, deşi aşteptările de la el erau probabil mai mari. Fotbalistul turc născut în Germania nu a reuşit să aibă evoluţii constante pe parcursul unui sezon, dar în momentele în care străluceşte, poate rezolva de unul singur un meci.
AC Milan a sperat să îi prelungească înţelegerea scadentă în iunie 2021, dar Calhanoglu a refuzat toate propunerile. În acest context, pentru a nu risca să îl piardă gratis, oficialii "diavolilor" îl vor ceda la United, în următoarea perioadă de mercato. Cel puţin asta susţine Christian Falk, jurnalistul Bild.

United şi Milan s-au înţeles din vară pentru transferul lui Hakan Calhanoglu

Coppa Italia
Inter a cucerit Cupa Italiei după o finală nebună cu Juventus! Perisic a adus victoria în prelungiri
11/05/2022 LA 21:36
"90% Calhanoglu va semna cu Manchester United", notează sempremilan.com, care a stat de vorbă cu ziaristul citat anterior. Acesta a dezvăluit că Milan a avut în vară o ofertă extrem de tentantă de la Juventus, dar a refuzat propunerea, tocmai pentru că ştia că gruparea de pe Old Trafford va înainta o ofertă oficială în iarnă.
"Primele discuții între Manchester și anturajul lui Calhanoglu despre un transfer în 2021 au avut loc deja din vară. În acest moment, lucrurile sunt deja foarte avansate. Acest lucru este susținut şi de faptul că oficialii lui Milan au respins o ofertă de la Juventus pentru un transfer imediat, în vară, puțin înainte de sfârșitul perioadei de mercato. Pentru că ştiau că îl vor ceda în iarnă", a explicat jurnalistul Bild Christian Falk pentru sursa citată.
Transferul se va face pe o sumă mult sub preţul pieţei, având în vedere circumstanţele speciale. În acest moment, turcul de 26 de ani e cotat de transfermarkt.de la 30 de milioane de euro.
Potrivit sursei citate, în prezent cluburile sunt înţelese, discutându-se doar între formaţia engleză şi reprezentanţii jucătorului, pe marginea salariului.
18 goluri în 110 partide pentru AC Milan are Calhanoglu.
https://i.eurosport.com/2020/11/26/2944147.jpg
Fotbal
Cele mai bune echipe din top 5 campionate europene după primele etape ale sezonului 2021/22
25/12/2021 LA 12:22
Serie A
Ibrahimovic, atac fără perdea la un fost coechipier: "A profitat de situația tragică a lui Eriksen"
07/12/2021 LA 17:30