Virgil van Dijk va lipsi cel puțin până la startul anului viitor după accidentarea teribilă din derby-ul cu Everton, iar asta nu e singura problemă pe care Jurgen Klopp trebuie s-o gestioneze la Liverpool. Joel Matip a avut nevoie de o vizită la spital după meciul cu Everton. Fundașul camerunez revenise pe teren în Merseyside Derby după o accidentare care l-a ținut departe de teren foarte mult timp.
Matip a fost surprins ieșind din cel mai apropiat spital din Liverpool după egalul din Merseyside Derby, lucru care indică faptul că Klopp va avea o misiune foarte greu de dus la bun sfârșit în meciul din Champions League cu Ajax. Mai exact, germanul va rămâne fără fundași centrali experimentați. Singurul fundaș central de meserie rămas la dispoziție este Joe Gomez, pe care Klopp nu s-a bazat în mod constant.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06

Jurgen Klopp, dilemă uriașă în defensivă

Presa din Marea Britanie transmite că Joel Matip a avut nevoie de o opinie de specialitate din partea medicilor, camerunezul acuzând probleme după meciul terminat la egalitate cu Everton. Investigațiile de la spital au exclus orice complicație, însă acesta ar urma să stea departe de teren o perioadă pentru a evita o agravare a problemelor pe care le resimte.
În plus, Jurgen Klopp a rămas fără liderul din defensiva cormoranilor. Virgil van Dijk a fost accidentat dur în Merseyside Derby și ar putea lipsi tot sezonul: "Liverpool confirmă că Virgil van Dijk va fi supus unei intervenții chirurgicale la genunchiul drept, ca urmare a accidentării suferite în meciul cu Everton. Ligamentele genunchiului său au fost deteriorate, în urma contactului cu Jordan Pickford. În urma testelor s-a ajuns la concluzia că Van Dijk trebuie operat. Momentan nu se știe când va reveni pe teren. După intervenția medicală, fundașul va începe perioada de recuperare", au anunțat cei de la Liverpool, pe site-ul oficial.
De obicei, o astfel de accidentare poate necesita o perioadă de recuperare între 6 și 12 luni iar totul depinde de jucător și felul în care acesta revine la normal după operație.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53