Harry Kane și-a manifestat intenția de a pleca de la Tottenham la finalul actualei stagiuni. Atacantul de 27 de ani consideră că este momentul să facă pasul spre o echipă mai puternică, cu care să câștige trofee.
Evident, mai multe cluburi puternice din Premier League și l-ar dori pe Kane. Manchester United, Manchester City și Chelsea sunt considerate principalele favorite pentru a-i obține semnătura, deși nici o plecare în afara Angliei nu ar fi exclusă, PSG fiind și ea interesată.
https://i.eurosport.com/2021/04/25/3121312.jpg
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
18/09/2021 LA 10:36

Harry Kane: "De Bruyne este un jucător cu totul special"

Totuși, într-o declarație oferită vineri, atacantul lui Spurs a dat o declarație interesantă, care poate fi percepută ca o dorință. Întrebat de Gary Neville ce jucător crede că s-ar potrivi stilului său de joc, Kane a răspuns fără menajamente.
"Oh, De Bruyne, sigur. Când îl privesc pe De Bruyne jucând, văd este un jucător cu totul special, iar unele dintre pasele pe care le dă la City sunt doar visul unui atacant. Este un jucător remarcabil atât cu mingea, cât și fără ea,dar paselesale sunt cele mai bune pe care le-am văzut vreodată, ca să fiu sincer.", a declarat Harry Kane, citat de manchestereveningnews.uk.
Harry Kane este un produs 100% al celor de la Tottenham. Atacantul a mai evoluat, sub formă de împrumut, la alte 4 echipe din Anglia: Leyton Orient, Milwall, Norwich și Leicester. În total, Kane a jucat 335 de meciuri pentru Tottenham, marcând 220 de goluri și oferind 46 de pase decisive.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01