Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane, apt de joc pentru momentul în care Premier League va reveni

Sebastian Ujica

Publicat 25/03/2020 la 10:32 GMT+2

Atacantul celor de la Tottenham Hotspur, Harry Kane, va putea să joace din nou fotbal atunci când va trece pandemia de coronavirus.

kane

Credit imagine: Getty Images

Harry Kane este aproape recuperat după accidentarea la coapsă din luna ianuarie și va putea să joace din momentul în care Premier League va reveni după pauza provocată de pandemia de coronavirus.
Căpitanul naționalei Angliei s-a operat după problema pe care a avut-o la partida cu Southampton din prima zi a anului și va putea să se antreneze cot la cot cu colegii din aprilie.
Din punct de vedere al recuperării și din punct de vedere personal, mă simt foarte bine. Sunt într-un stadiu bun acum și lucrez din greu, fac multe exerciții de recuperare și aștept să văd ce se va întâmpla cu sezonul
Nu sunt departe de momentul revenirii, sper să pot să fiu alături de restul echipei în 2-3 săptămâni. De acum trebuie doar să revin la o formă fizică optimă. Așadar, din punct de vedere personal sunt într-un loc bun
Harry Kane a marcat 17 goluri pentru Tottenham în acest sezon înainte de accidentarea de la înfrângerea cu 1-0 în fața celor de la Southampton. Fără Kane, Tottenham a fost eliminată din UEFA Champions League și se află la 4 puncte în spatele lui Manchester United, echipa aflată pe locul 5 și cu care Spurs trebuia să joace în primul weekend când fotbalul din Premier League a fost oprit din cauza pandemiei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo