Englezul de 27 de ani a mai sugerat în trecut că ar putea pleca de la Tottenham în această vară dacă situația la club nu se va îmbunătăți până la sfârșitul sezonului.
Spurs a pierdut cu 3-1 în fața celor de la Leeds sâmbătă iar astfel șansele de calificare în sezonul viitor de UEFA Champions League au scăzut considerabil, având în vedere că finalul sezonului este din ce în ce mai aproape.
Conform Daily Mail, deși Kane nu va depune o cerere oficială de transfer, englezul îi va cere lui Daniel Levy să ia în considerare ofertele primite și să îl lase să plece pentru suma potrivită.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM 6 ORE
Manchester United ia în considerare să facă o ofertă de 90 de milioane de euro pentru vârf, însă Tottenham consideră că atacantul lor valorează aproape dublu. Cu toate acestea, având în vedere criza financiară creată de pandemia de coronavirus, este greu de crezut că vreun club ar putea achita această sumă.

Harry Kane și-a pierdut răbdarea cu Tottenham

Anterior și cei de la The Ahtletic au scris că Harry Kane este, în mare parte, hotărât să plece de la Tottenham în această vară.
Lui Kane îi este clar că obiectivele sale sunt mai departe de el acum față de iunie 2018, atunci când a semnat prelungirea contractului. Pentru prima oară, Kane își imaginează un viitor fără Tottenham în viața sa.
Situația este una dificilă pentru că mai are trei ani de contract cu Tottenham iar președintele Daniel Levy este cunoscut pentru tacticile sale dure de negociere când vine vorba de a-și vinde jucătorii vedetă.
Spurs nu vrea să îl vândă pe Kane indiferent de oferta primită și nu este clar dacă vreun club ar fi dispus să ”spargă banca” pentru a convinge clubul londonez să îl vândă pe Kane, mai ales în climatul economic actual.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM 8 ORE
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 9 ORE