Presa internațională a scris în ultimele luni că Harry Kane ar putea fi subiectul unui transfer colosal în vară, urmând să semneze cu Real Madrid.
Rafael Van Der Vaart, fost jucător la Real și Tottenham, îl îndeamnă însă pe atacantul englez să refuze o eventuală ofertă de la campioana Spaniei și să rămână în Anglia, fiind astfel de acord cu Roy Keane, care a spus recent că Premier League este campionatul care i se potrivește cel mai bine căpitanului naționalei Angliei, dar că acesta ar trebui să plece de la Tottenham pentru a cuceri cele mai mari trofee.
"El (Keane) are dreptate, deși, desigur, Kane este omul lui Tottenham. Poate suna nebunesc, dar aproape că i-aș spune să meargă la Manchester United, să rămână în Anglia. De obicei, nu a fost un succes când un jucător englez a mers la Real Madrid.", a declarat Va Der Vaart, citat de Sportbible.com.
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
ACUM 3 ORE

Harry Kane ar putea pleca de la Tottenham în vară

Harry Kane câștigă aproximativ 12 milioane de euro pe sezon, iar Tottenham i-a fixat un preț uriaș pentru a se întări din punct de vedere financiar. Clubul londonez va acorda însă prioritate unui transfer în străinătate, pentru a nu-și întări rivalele din Premier League.
Manchester City a fost la un moment dat interesată de internaționalul englez, dar Guardiola a declarat recent că situația financiară a clubului nu va permite transferul vreunui atacant de clasă în vară. Astfel, Manchester United ar rămâne singura echipă din Premier League la care Kane ar putea ajunge, chiar dacă și Chelsea este în căutarea unui atacant de genul său, Haaland fiind însă prima opțiune.
Harry Kane a fost foarte discret în legătură cu viitorul său și a oferit asigurări că va vorbi la finalul sezonului despre asta, deși este aproape clar că vrea să înceapă un nou ciclu sportiv la un club mai mare decât Tottenham.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
18/09/2021 LA 10:36
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53