Harry Kane, atacantul lui Tottenham și căpitanul naționalei Angliei, a fost obligat să intre în carantină la întoarcerea din vacanța petrecută în Bahamas, a informat presa engleză. La fel ca alți turiști britanici, Kane a fost surprins de schimbarea regulilor în timpul șederii sale în insula exotică.
https://i.eurosport.com/2020/07/02/2842851.jpg

Harry Kane va reveni săptămâna viitoare

Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14
În momentul plecării în vacanță, Arhipelagul din Caraibe nu era una dintre destinațiile de unde, odată întorși, cetățenii Regatului Unit trebuiau să intre în carantină din cauza pandemiei de coronavirus.
Dar între timp, lucrurile s-au schimbat și pe data de 8 august, Bahamasul a intrat pe lista țărilor de risc major, astfel că toți oamenii care intră în Marea Britanie venind din această locație trebuie să intre în carantină.
Astfel, Harry Kane a fost forțat să stea câteva zile izolat și va rata primele antrenamente ale lui Tottenham din acest motiv. Perioada de izolare obligatorie va dura cdoar câteva zile și atacantul se va alătura echipei lui Mourinho săptămâna viitoare.
Acest lucru nu ar trebui să fie o problemă prea mare pentru Kane, care cel mai probabil acesta va fi convocat și pentru meciurile Angliei din luna septembrie din Liga Națiunilor. Naționala Albionului va întâlni Islanda pe 5 septembrie și Danemarca pe 8 septembrie, iar selecționerul Gareth Southgate va anunța săptămâna viitoare lista jucătorilor convocați.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
The Emirates FA Cup
Arsenal, eliminare surpriză din FA Cup! Cum arată duelurile din 16-imile competiției
09/01/2022 LA 16:08