Harry Kane, atacantul lui Tottenham și căpitanul naționalei Angliei, a fost obligat să intre în carantină la întoarcerea din vacanța petrecută în Bahamas, a informat presa engleză. La fel ca alți turiști britanici, Kane a fost surprins de schimbarea regulilor în timpul șederii sale în insula exotică.
https://i.eurosport.com/2020/07/02/2842851.jpg

Harry Kane va reveni săptămâna viitoare

Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
IERI LA 10:36
În momentul plecării în vacanță, Arhipelagul din Caraibe nu era una dintre destinațiile de unde, odată întorși, cetățenii Regatului Unit trebuiau să intre în carantină din cauza pandemiei de coronavirus.
Dar între timp, lucrurile s-au schimbat și pe data de 8 august, Bahamasul a intrat pe lista țărilor de risc major, astfel că toți oamenii care intră în Marea Britanie venind din această locație trebuie să intre în carantină.
Astfel, Harry Kane a fost forțat să stea câteva zile izolat și va rata primele antrenamente ale lui Tottenham din acest motiv. Perioada de izolare obligatorie va dura cdoar câteva zile și atacantul se va alătura echipei lui Mourinho săptămâna viitoare.
Acest lucru nu ar trebui să fie o problemă prea mare pentru Kane, care cel mai probabil acesta va fi convocat și pentru meciurile Angliei din luna septembrie din Liga Națiunilor. Naționala Albionului va întâlni Islanda pe 5 septembrie și Danemarca pe 8 septembrie, iar selecționerul Gareth Southgate va anunța săptămâna viitoare lista jucătorilor convocați.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01