Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane, pe urmele lui Shearer! Recordul pe care jucătorul lui Tottenham vrea să-l doboare

Irina Aldea

Actualizat 10/11/2020 la 16:45 GMT+2

Andros Townsend este de părere că fostul lui coleg de la Tottenham, Harry Kane, va doborî recordul de goluri deținut de Alan Shearer în Premier League.

Harry Kane (Tottenham)

Credit imagine: Getty Images

Fostul atacant al lui Newcastle și al Naționalei de Fotbal a Angliei este jucătorul care a înscris cele mai multe goluri în Premier League, 260. În vârstă de 27 de ani, Kane a înscris 150 de goluri pentru Tottenham, pe ultimul marcându-l chiar duminică în meciul câștigat cu 1-0 cu West Brom, victorie în urma căreia trupa lui Mourinho a urcat până pe locul 2 în clasament, după Leicester.
Townsend, care a jucat alături de Kane la Tottenham pentru șase ani și jumătate, este de părere că fostul său coleg se gândește la recordul deținut de Shearer în fiecare zi. El a oferit un interviu de curând, în care a vorbit despre ambiția lui Kane: "Pentru mine, el este cel mai bun atacant din lume, însă nu este apreciat așa cum ar merita. Oamenii iubesc să vorbească despre Lewandowski, despre Benzema, dar dacă tipii ăștia ar veni în Premier League, nu ar reuși să aibă cifrele lui Kane", a spus Townsend pentru talkSPORT.

Harry Kane, cu gândul la recordul deținut de marele Alan Shearer

"În medie, Kane înscrie 26 de goluri în fiecare sezon, ceea ce este incredibil. Știindu-l pe Harry Kane, el se gândește la acest record în fiecare zi. De fiecare dată când ajunge la antrenamente, se gândește să bată acel record, așa e el, așa funcționează. E foarte feterminat, e foarte concentrat, iar dacă își propune ceva, cel mai probabil va obține ce vrea.
Harry Kane
Dacă va rămâne în Premier League pentru următorii patru sau cinci ani, 100% sigur va ajunge să bată recordul. Mai are doar 110 goluri de înscris. Dacă va continua să marcheze ca și până acum, atunci mai are nevoie de doar 3 sau patru ani. Știindu-l pe Harry Kane, și cum are grijă de corpul lui... da, se mai accidentează, dar jocul lui nu se bazează neapărat pe ritm și îl văd descurcându-se admirabil și la 30 de ani", a mai spus Townsend pentru aceeași sursă.
Clasamentul celor mai multe goluri înscrise în Premier League:
  • Alan Shearer 260
  • Wayne Rooney 208
  • Andy Cole 187
  • Sergio Agüero 180
  • Frank Lampard 177
  • Thierry Henry 175
  • Robbie Fowler 163
  • Jermain Defoe 162
  • Harry Kane 150
  • Michael Owen 150
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo