Harry Kane la Real Madrid este un zvon care prinde noi dimensiuni cu fiecare fereastră de transferuri. Atacantul din lotul lui Jose Mourinho, aflat într-unul din cele mai bune momente ale carierei sale, nu pare totuși că va pleca de la Tottenham, mai ales în contextul conturat de pandemia de coronavirus. Chiar și așa, informația continuă să circule, iar Kane pare departe de a câștiga vreun trofeu cu Tottenham.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Din acest punct de vedere, Jonathan Woodgate, care a evoluat atât la Tottenham, cât și la Real Madrid, l-a avertizat pe Harry Kane (ales cel mai bun jucător al etapei a 17-a din Premier League) de ce se va întâmpla dacă va rămâne la Spurs și nu va încerca să obțină un transfer într-un alt campionat puternic din Europa: "Dacă Real Madrid îl vrea, atunci trebuie să plece. Dacă vrea să câștige trofee și să fie pe același piedestal cu Messi, Cristiano Ronaldo și astfel de alți jucători, trebuie să plece.
Cupa Mondială FIFA
Sofa Commentary, o premieră Eurosport România. Vezi meciurile tari de la Mondial alături de noi
ACUM 3 ORE

Harry Kane, sfătuit să se transfere la Real Madrid

Nu mi-l pot imagina câștigând campionate și titluri cu Tottenham, nu în acest sezon sau oricând altcândva. Încă au probleme mari în a ajunge la același nivel cu Liverpool și Manchester City. Nu va câștiga nimic la Tottenham, mai bine merge la Real Madrid și ajunge la nivelul următor. Dacă vrei să câștigi Champions League, trebuie să mergi la Madrid cât mai rapid", a explicat Woodgate într-un interviu pentru Stadium Astro.
În complatarea zvonurilor privind un eventual transfer la Real Madrid, Sport Bild a lansat o "bombă" care poate schimba definitiv lumea fotbalului. Potrivit informațiilor furnizate de jurnaliștii germani, Pep Guardiola este convins că aducerea lui Kane pe Etihad ar face din Manchester City o forță uriașă în fotbalul european. Aceeași sursă transmite că "cetățenii" ar fi dispuși să plătească până la 100 de milioane de euro în schimbul semnăturii internaționalului englez.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Harry Kane, doar cuvinte laudative la adresa lui Jordan Henderson. Performanțele mijlocașului englez
06/12/2022 LA 08:41
Cupa Mondială FIFA
Lovitură pentru Southgate! Un jucător al naționalei Angliei a părăsit lotul pentru Cupa Mondială
30/11/2022 LA 20:01