Italienii de la Corriere dello Sport anunță că Juventus vrea să-l transfere pe Harry Kane de la Tottenham pentru ca acesta să facă pereche în atac în sezonul următor cu Cristiano Ronaldo!
Gonzalo Higuain urmează să plece de la Juventus, mai ales după ce i-a enervat pe șefii clubului refuzând să revină în Italia pe perioada pandemiei de COVID-19, iar Kane este considerat jucătorul ideal pentru atacul echipei lui Sarri.
Italienii menționează că discuțiile nu au început, cei de la Juventus anticipând negocieri dure cu Daniel Levy și că Tottenham va solicita peste 100 de milioane de euro pentru golgheterul ei.
Premier League
"Nu mai există cale de întoarcere!" Newcastle se transformă într-o candidată la titlu
20/04/2020 LA 10:18

Vieri: "Kane s-ar descurca minunat în Italia"

Fostul mare atacant italian, Bobo Vieri, este convins că Harry Kane ar reuși să se impună dacă s-ar transfera în Serie A. Inter și Juventus sunt echipele menționate ca fiind interesate de Kane.
Este un jucător excepțional. Mi-ar fi plăcut să-l am ca partener. I-am avut alături pe brazilianul Ronaldo, Hernan Crespo, Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Roberto Baggio. Mi-a plăcut să joc alături de fotbaliști tehnic. Kane nu este atacantul tipic englez: fizic nu are mușchi ca Lukaku, dar are dribling, viteză, precizie și șuturi puternic. Îmi place Kane foarte mult pentru că are o tehnică neobișnuită și calitate, este plăcut să-l privești. La Liga sau Serie A ar fi campionate excelente pentru el dacă decide să părăsească Londra și pe Tottenham.
Harry Kane a marcat 181 de goluri în 278 de partide pentru Tottenham în toate competițiile, însă nu a reușit să câștige vreun trofeu cu Tottenham.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42