Răbdarea lui Harry Kane e aproape de limită iar englezul va încerca să o părăsească pe Tottenham în această vară dacă echipa nu va obține un loc de Champions League, scriu cei de la The Athletic.
Nemulțumit de lipsa trofeelor și îngrijorat de amenințarea unui al doilea sezon consecutiv fără Champions League, Kane este pregătit să transmită conducerii lui Tottenham că are nevoie de o provocare nouă.
În acest moment, Manchester City și Manchester United sunt cluburile care îi pot oferi această posibilitate, însă un transfer în afara Angliei nu este exclus, scriu cei de la The Athletic. Însă plecarea de la Spurs nu va fi ușoară.
Cupa Mondială FIFA
Sofa Commentary, o premieră Eurosport România. Vezi meciurile tari de la Mondial alături de noi
ACUM 10 ORE
Căpitanul naționalei Angliei nu a ascuns niciodată că își dorește trofee, însă frustrarea sa cu situația de la Spurs a crescut constant pe măsură ce rezultatele au devenit din ce în ce mai slabe sub conducerea lui Mourinho.
Chiar dacă finala Cupei Ligii cu Manchester City de pe 25 aprilie ar putea aduce un prim trofeu, lui Kane îi este clar că obiectivele sale sunt mai departe de el acum față de iunie 2018, atunci când a semnat prelungirea contractului. Pentru prima oară, Kane își imaginează un viitor fără Tottenham în viața sa.

Lui Harry Kane îi va fi greu să plece de la Tottenham

Evident, principala întrebare este acum unde ar putea pleca englezul. Situația este una dificilă pentru că mai are trei ani de contract cu Tottenham iar președintele Daniel Levy este cunoscut pentru tacticile sale dure de negociere când vine vorba de a-și vinde jucătorii vedetă.
Spurs nu vrea să îl vândă pe Kane indiferent de oferta primită și nu este clar dacă vreun club ar fi dispus să ”spargă banca” pentru a convinge clubul londonez să îl vândă pe Kane, mai ales în climatule conomic actual. Pentru marile cluburi, există în acest moment trei variante mai bune - Erling Haaland, Kylian Mbappe și Romelu Lukaku.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Harry Kane, doar cuvinte laudative la adresa lui Jordan Henderson. Performanțele mijlocașului englez
06/12/2022 LA 08:41
Cupa Mondială FIFA
Lovitură pentru Southgate! Un jucător al naționalei Angliei a părăsit lotul pentru Cupa Mondială
30/11/2022 LA 20:01