Articol scris de Bianca Dumitru
Harry Maguire s-a accidentat la gleznă în meciul din Premier League cu Aston Villa, de la începutul lunii mai. Fotbalistul a declarat pentru The Sun că se simte din ce în ce mai bine, făcând tot posibilul astfel încât să se refacă la timp pentru a participa la Campionatul European.
Căpitanul lui Manchester United a declarat că ratarea finalei Europa League a fost o dezamăgire pentru el, cu atât mai mult cu cât a încercat să își forțeze revenirea pentru meciul cu Villarreal.
Premier League
Rio Ferdinand este convins Maguire nu ar trebui să fie căpitanul lui Manchester United!
02/01/2022 LA 08:38
"Teama pe care o aveam era că o să ratez totul. Știam că este o accidentare destul de gravă. Când am obținut rezultatele scanării, am știut că va fi puțin probabil să ajung la finala Europa League, speram totuși să joc măcar un pic. Am încercat să sar din pat pentru a simți dacă mă mai doare sau nu piciorul, ceea ce probabil n-ar fi trebuit să fac. Am simțit durere și nu era, pur și simplu, posibil să joc împotriva lui Villarreal. Înainte de finală, nu puteam să pun presiune pe gleznă. Dar acum lucrurile se îmbunătățesc pe zi ce trece, așa că aștept cu nerăbdare Campionatul European.
În general, încerc să joc indiferent de accidentări. Dar am știut că ceea ce s-a întâmplat în meciul cu Aston Villa a fost un fel de leziune a ligamentelor. Și, evident, a fost o perioadă foarte proastă pentru mine. Am jucat atât de multe meciuri fără să sufăr de prea multe accidentări, dar apoi am ratat finala Europa League și sfârșitul sezonului, ceea ce a fost dezamăgitor pentru club și pentru mine. De aceea, aștept cu nerăbdare să mă întorc cât mai curând posibil", a declarat Harry Maguire pentru The Sun.
Înaintea accidentării de la începutul lunii mai, Maguire fusese titular în toate partidele din Premier League disputate de la transferul său din august 2019 de la Leicester. Șefii lui Manchester United au plătit pentru fundașul de 28 de ani 87 de milioane de euro.
Până la turneul final de la Euro 2020, Anglia va disputa în această săptămână două partide amicale, pe 2 iunie, cu Austria, și pe 6 iunie, cu România, la Middlesbrough. Selecționerul Gareth Southgate a anunțat pe 1 iunie lotul final pentru Campionatul European.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Harry Maguire, făcut praf după bucuria de la golul cu Albania: "Credea că le-a închis gura? Penibil"
13/11/2021 LA 07:20
Campionatul European UEFA
Incredibil! Tatăl lui Maguire, rănit în haosul dinaintea finalei Euro! Dezvăluirile fotbalistului
14/07/2021 LA 11:03