Fundașul central, adus pentru 80 de milioane de lire de la Leicester vara trecută, părea să îl marcheze pe Aaron Wan-Bassaka la cornerul din prelungiri, lăsându-l astfel liber pe Michael Obafemi. Și după ce meciul s-a încheiat 2-2 iar United a ratat ocazia de a urca pe locul trei, fanii rivalelor au profitat de ocazie să îl ia peste picior pe Maguire.
Gazdele păreau că au asigurate cele trei puncte pe Old Trafford după golurile marcate de Marcus Rashford și Anthony Martial, însă au fost egalate la cornerul din finalul meciului.
Imaginile video îl arată pe Maguire cu mâinile în jurul lui Maguire în timp ce marcatorul Obafemi era liber și a putut trimite mingea pe lângă De Gea fără probleme. Internaționalul englez cel mai probabil s-ar fi folosi de Wan-Bissaka pentru a respinge mingea cu capul, însă acest moment a permis lui Southampton să egaleze.
Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
IERI LA 12:50
Un fan de pe Twitter l-a poreclit pe Harry Maguire ”cea mai scumă variantă a lui David Luiz”, în timp ce altul l-a descirs pe englez ca fiind ”un jucător de pub”. Un al treilea a scris: ”Maguire a fost azi șocant de slab la fiecare centrare... a făcut același lucru și la primul gol al lui Southampton. O rușine de fundaș”.

Harry Maguire, dezamăgit după meci

”Am controlat meciul, am avut mai multe ocazii să ne desprindem, dar n-am jucat la nivelul nostru obișnuit. Trebuie să ne îmbunătățim. Ne-a ucis o fază fixă la final de meci”, a afirmat el.
”Apărarea la fazele fixe am îmbunătățit-o foarte mult în această perioadă. La începutul sezonului aveam un palmares teribil, primeam gol la fiecare fază fixă și ne-am îmbunătățit recent”, a adăugat Maguire.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
IERI LA 12:13
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
IERI LA 10:55