Fundașul central, adus pentru 80 de milioane de lire de la Leicester vara trecută, părea să îl marcheze pe Aaron Wan-Bassaka la cornerul din prelungiri, lăsându-l astfel liber pe Michael Obafemi. Și după ce meciul s-a încheiat 2-2 iar United a ratat ocazia de a urca pe locul trei, fanii rivalelor au profitat de ocazie să îl ia peste picior pe Maguire.
Gazdele păreau că au asigurate cele trei puncte pe Old Trafford după golurile marcate de Marcus Rashford și Anthony Martial, însă au fost egalate la cornerul din finalul meciului.
Imaginile video îl arată pe Maguire cu mâinile în jurul lui Maguire în timp ce marcatorul Obafemi era liber și a putut trimite mingea pe lângă De Gea fără probleme. Internaționalul englez cel mai probabil s-ar fi folosi de Wan-Bissaka pentru a respinge mingea cu capul, însă acest moment a permis lui Southampton să egaleze.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Un fan de pe Twitter l-a poreclit pe Harry Maguire ”cea mai scumă variantă a lui David Luiz”, în timp ce altul l-a descirs pe englez ca fiind ”un jucător de pub”. Un al treilea a scris: ”Maguire a fost azi șocant de slab la fiecare centrare... a făcut același lucru și la primul gol al lui Southampton. O rușine de fundaș”.

Harry Maguire, dezamăgit după meci

”Am controlat meciul, am avut mai multe ocazii să ne desprindem, dar n-am jucat la nivelul nostru obișnuit. Trebuie să ne îmbunătățim. Ne-a ucis o fază fixă la final de meci”, a afirmat el.
”Apărarea la fazele fixe am îmbunătățit-o foarte mult în această perioadă. La începutul sezonului aveam un palmares teribil, primeam gol la fiecare fază fixă și ne-am îmbunătățit recent”, a adăugat Maguire.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52