Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Wilson se pregătește de plecarea de la Liverpool: "Simt că va trebui să iau această decizie"

Sebastian Ujica

Publicat 07/03/2020 la 19:08 GMT+2

Harry Wilson nu a jucat în partida dintre Liverpool și Bournemouth, fiind împrumutat de "cormorani" la echipa lui Eddie Howe.

Harry Wilson could yet have an active role with Liverpool this season

Credit imagine: Getty Images

Mijlocașul galez al celor de la Bournemouth, Harry Wilson, a lipsit de la partida cu Liverpool de sâmbătă deoarece nu avea drept de joc, fiind împrumutat de Liverpool la formația din sudul Angliei.
Wilson s-a aflat însă în tribunele de pe Anfield și avea pe el chiar o geacă a celor de la Liverpool! Asta deși echipa pentru care evoluează în acest sezon era adversară. După partidă, jucătorul de 22 de ani a admis că este posibil să plece definitiv de la Liverpool în vară, fiind greu pentru el să intre în planurile lui Jurgen Klopp având în vedere variantele ofensive pe care le are managerul german la dispoziție.
Simt că trebuie să iau o decizie în vară. Ultimii 2 ani în care am fost împrumutat au fost buni. Simt că acesta a fost unul bun, mai ales că a fost în sfârșit în Premier League, lucru pentru care am muncit. La vară mă voi concentra pe Țara Galilor la Euro, dar după ce se va termina, probabil va trebui să iau o decizie
Harry Wilson este al doilea golgheter al echipei în acest sezon iar Liverpool va solici în jur de 25 de milioane de lire în schimbul lui.
Mereu am avut încredere în propriile forțe. Cred că prima dată când am fost împrumutat mi-a schimbat gândirea. Aveam 18 ani și am mers la Crewe. Marcam multe goluri la echipele de juniori ale lui Liverpool și am crezut că dacă voi merge în League One va fi la fel. Dar am aflat rapid că nu e așa și m-am întors la echipa Under 23 a lui Liverpool, am fost căpitan timp de 1 an și mi-am redobândit încrederea. Mă antrenam în fiecare zi cu prima echipă dar nu prindeam lotul. Apoi am mers împrumut la Hull și cariera mea a pornit cu adevărat. Poate că a fost mai târziu decât mi-aș fi dorit, acum am 22 de ani și peste 100 de apariții la nivel bun și sunt în Premier League, acolo unde mi-am dorit întotdeauna să fiu
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo