AFC Bournemouth a anunțat oficial prelungirea împrumutului lui Harry Wilson până la finalul acestui sezon. Galezul de 23 de ani a fost împrumutat de Liverpool, însă acest împrumut expira pe 30 iunie.
Pandemia de coronavirus a dus la suspendarea sezonului, astfel că acesta se va încheia abia în luna iulie. Pentru ca Wilson să poată continua la Bournemouth, cluburile au ajuns la un acord.

Rămâne la Liverpool în sezonul următor?

Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Internaționalul galez a avut un sezon excelent la Bournemouth, reușind să înscrie 7 goluri în Premier League în 27 de apariții la primul său sezon în prima ligă engleză.
Din sezonul 2020/2021, Harry Wilson ar putea să revină sub comanda lui Jurgen Klopp. Managerul german a admis într-un interviu despre impactul puternic financiar pe care l-a avut pandemia asupra clubului: liderul din Premier League nu l-a mai putut aduce pe Timo Werner, cel care va semna cu Chelsea.
Astfel, Harry Wilson va fi alături de cei de la Liverpool în presezon și șansele să fie vândut sunt mici deoarece e greu de crezut că vreun club va oferi în contextul actual suma dorită de Liverpool. Pentru Wilson există 2 variante: fie va rămâne în lotul lui Liverpool pentru sezonul următor ca jucător de lot, fie va fi cedat din nou sub formă de împrumut.
Bournemouth va reveni pe teren la un meci cu Crystal Palace în data de 20 iunie.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22