Ayoze Perez și Jamie Vardy au reușit hat-trick-uri în victoria istorică a lui Leicester care a urcat echipa lui Brendan Rodgers pe locul doi în campionat, cel puțin până când joacă Manchester City. Rodgers a descris meciul făcut de Leicester ca fiind ”perfect” dar a insistat că mai există loc de progres.
Southampton a capitulat după ce Ryan Bertrand a fost eliminat ca urmare unui tackling periculos asupra lui Perez, chiar la faza în care Ben Chilwell a deschis scorul. Youri Tielemans și James Maddison s-au aflat și ei printre marcatori. Mijlocașul lui Southampton, Nathan Redmond, a descris partida ca fiind ”rușinoasă”.
Trebuie să îmi cer scuze pentru acest meci. Îmi asum responsabilitatea 100% pentru ce s-a întâmplat. Vreau să spun că sunt mândru de fanii care au stat la stadion până la sfârșit pentru că nu a fost deloc ceva ușor de privit. Trebuie să ne cerem scuze pentru ce s-a întâmplat. După cartonașul roșu, fiecare atac a adus un gol. Nu ne-am apărat deloc. Când te comporți așa, nu poți fi surprins că primești nouă goluri. A fost un dezastru
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
IERI LA 12:20

leicester

Credit imagine: Getty Images

De cealaltă parte, atmosfera nu putea fi mai diferită. ”A fost un meci perfect. Am demonstrat cum trebuie să joci împotriva a 10 oameni. Jucătorii au făcut totul să pară mai ușor decât este. Din punct de vedere tactic, au fost foarte buni. Ceea ce mi-a plăcut astăzi a fost că uneori poți să vezi unele meciuri de acest tip în care există un pic de aroganță pentru că ești confortabil, dar noi am rămas concentrați și am jucat ca o echipă adevărată”, a afirmat Rodgers.
”Am avut parte de meciuri la Liverpool în care conduceam cu 5-0 în minutul 50, la Arsenal sau 6-0 la Newcastle în deplasare. Mesajul de la pauză a fost mereu să vedem meciul ca și cum ar fi 0-0 și să arătăm că suntem o echipă foarte bună și să atacăm în continuare”, a adăugat nord-irlandezul.

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
IERI LA 07:04
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
22/05/2022 LA 21:00