După finalul celor 90 de minute, Hasenhuttl era vizibil emoționat și nu s-a mai reținut. Austriacul a izbucnit în plâns și s-a aruncat în genunchi de bucurie.
”Am avut lacrimi în ochi - de la vânt! Când am văzut cum au luptat băieții noștri cu tot ce au avut, m-au făcut foarte mândru. Trebuie să faci meciul perfect cu Liverpool și noi am făcut asta. Eram sub o presiune imensă iar apărarea a fost cheie azi - apoi am încercat să jucăm și fotbal”, a declarat Hasenhuttl pentru BBC.
”A fost un meci intens, nu mai am voce. Băieții sunt obosiți, e normal să fii așa, trebuie să obosești ca să câștigi cu o așa echipă. Ei au crezut în planul nostru. În minutul 92 m-am gândit că putem obține ceva, este o seară perfectă”, a adăugat el.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Reacția lui Jurgen Klopp

”Ce a fost dezamăgitor? Cât timp avem? Evident că începutul de meci. Nu doar golul, dar începutul în general. Felicitări celor de la Southampton, au meritat victoria.
Știi exact ce o să joace, nu ai voie să fii surprinse, dar noi am fost surprinși. La început.. felul în care am jucat, cum pierdeam mingile, nu e fizică cuantică. Ar fi trebuit să jucăm mai bine. Le-am oferit toate ocaziile”, a declarat Klopp.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52