Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Henderson a ajuns la 250 de meciuri în Premier League pentru Liverpool: "Nu vreau să mă opresc aici"

Cosmin Cioboata

Publicat 21/11/2019 la 15:53 GMT+2

Henderson (29 de ani) a ajuns la 250 de meciuri în Premier League pentru Liverpool, după opt ani petrecuți pe Anfield.

Liverpool's English midfielder Jordan Henderson celebrates on the pitch after the English Premier League football match between Southampton and Liverpool at St Mary's Stadium in Southampton, southern England on April 5, 2019

Credit imagine: Getty Images

Căpitanul lui Liverpool a fost adus pe Anfield de la Sunderland în schimbul a 18 milioane de euro, în 2011. De atunci, mijlocașul englez a bifat 339 apariții, a înscris 26 de goluri și a oferit 46 de pase decisive. În tot acest timp, Henderson a câștigat trei trofee: UEFA Champions League, Supercupa Europei și Cupa Ligii. Mijlocașul cu 55 de selecții în naționala Angliei a devenit unul dintre cei mai respectați fotbaliști ai "cormoranilor" atât în vestiar, cât și în tribune.
Într-un interviu oferit site-ului oficial al clubului, Jordan Henderson a vorbit despre cifrele atinse în tricoul "cormoranilor" și despre situația lui Liverpool din Premier League:
Sunt extrem de mândru să joc pentru Liverpool în atâtea partide. Nu vreau să mă opresc aici și îmi doresc să strâng cât mai multe apariții în tricoul lui Liverpool. Trebuie să recunosc că, deși sentimentul este absolut incredibil, nu este ceva pe care mă concentrez în acest moment. Acum vreau doar să fiu pregătit și să-mi ajut echipa în următoarele meciuri.
Jordan Henderson

"Avem o echipă fantastică, condusă de un manager incredibil"

Depinde doar de noi dacă vom lăsa oamenii să vorbească doar despre trofeul UEFA Champions League câștigat sezonul trecut sau le vom mai da câteva motive de discuție. Știu că este mult mai ușor de spus decât de pus în practică, dar nu văd vreun motiv să nu credem că putem aduce și alte trofee pe Anfield. Avem o echipă fantastică condusă de un manager incredibil și ne putem lupta pentru orice.
Jordan Henderson; Mohamed Salah
Henderson este mulțumit de parcursul din Premier League până în momentul de față, dar încearcă să rămână cu picioarele pe pământ:
Știm că multă lume vorbește deja despre titlu, mai ales după începutul de sezon formidabil. Suntem într-o formă excelentă și avem un avantaj consistent față de locul secund. Totuși, ne așteaptă un drum foarte lung până la finalul campionatului și trebuie să rămânem foarte concentrați. Acum ne îndreptăm toată atenția către următorul meci. Până acum a funcționat, așa că vom continua în aceeași manieră.
Următorul meci al lui Liverpool din Premier League va avea loc sâmbătă (ora 17:00) pe terenul celor de la Crystal Palace. Echipa pregătită de Jurgen Klopp este lider în Anglia, cu opt puncte în fața urmăritoarei Leicester City.
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo