Un mijlocaș care inițial a stat în umbra lui Gerrard, Henderson a primit banderola de căpitan odată ce Stevie G a decis să se retragă. Închizător la bază, mijlocașul și-a îmbunătățit enorm fiecare aspect al jocului odată cu venirea lui Klopp, astfel că în acest moment e unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Liverpool.
Venirea lui Fabinho i-a schimbat rolul în echipă, iar în acest moment Jordan poate interpreta aproape perfect ceea ce stafful tehnic își dorește. Poate fi un mijlocaș box to box, dar poate să evolueze și ca inter, fiind extrem de versatil. Nu doar că e liderul din teren, dar filtrează și gândește multe dintre acțiunile de atac ale celei mai bune echipe din lume.
Dezvoltarea sa sub comanda lui Klopp e evidentă, însă fotbalistul a ținut să vorbească despre ce a făcut germanul la Liverpool din perspectiva suporterului.
Cupa Mondială FIFA
Harry Kane, doar cuvinte laudative la adresa lui Jordan Henderson. Performanțele mijlocașului englez
ACUM 9 ORE
"Ca suporter, nu pot să îi mulțumesc niciodată pe deplin lui Klopp pentru ce a făcut pentru club. Să vezi Liverpool câștigând Champions League a fost mereu un vis. Vorbim de cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume, iar Jurgen ne-a făcut să câștigăm această competiție", a spus Henderson, într-o discuție pe podcastul lui Rio Ferdinand, The Locker Room.

Jordan Henderson, jucătorul anului în Anglia

Jordan Henderson, căpitanul echipei Liverpool, a fost desemnat cel mai bun jucător englez al anului 2019.
În cursa pentru această distincție, Henderson i-a învins pe Raheem Sterling (Manchester City) și Harry Kane (Tottenham), care au încheiat pe locul doi, respectiv trei.
În 2019, Jordan Henderson (29 de ani) a câștigat trei trofee alături de Liverpool - Liga Campionilor, Supercupa Europei și Cupa Mondială a Cluburilor. El a depășit și borna de 50 de meciuri la echipa națională a Angliei, fiind "un jucător de bază în echipa lui Gareth Southgate care s-a calificat la EURO 2020 și a încheiat pe locul al treilea Liga Națiunilor".
Liverpool revine în Premier League, după perioada de pauză, cu un derby contra lui Everton, care va fi în direct duminică, de la 21:00, pe Eurosport 1. "Cormoranii" mai au nevoie de doar 6 puncte pentru a cuceri matematic titlul în Premier League, dar acesta ar putea fi celebrat chiar pe terenul marii rivale, dacă Arsenal reușește surpriza pe Etihad, cu City (miercuri, ora 22:15, Eurosport 1).

Programul meciurilor din Premier League

https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14