După ce a primit premiul, Henderson a fost prezentat cu un mesaj video din partea lui Klopp iar momentul a fost distribuit ulterior pe rețelele sociale de beIN Sports. Henderson a declarat că nu dorește să urmărească videoclipul ”pe cameră” pentru că știa că va fi emoționat.
Englezul nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns când Klopp a explicat de ce este atât de special pentru Liverpool. ”Fără el nu aș fi aici așa că să aud asta de la el înseamnă foarte mult”, a explicat Henderson.
”Salut, Hendo. Una dintre marile întrebări din fotbal este: Ce înseamnă de fapt un jucător bun? Ce este mai important - este talentul, este atitudinea? Cred că răspunsul ușor este că fără talent nu ești nimic, fără atitudine o să rămâi un talent pentru totdeauna. Așa că tu ești exemplul perfect de o combinație din amândouă face diferența. Cine ar fi crezut că băiatul acela tânăr din Sunderland care a venit la Liverpool cu vise mari va deveni într-o zi cel mai bun jucător din Premier League?”, a afirmat Klopp.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 12 ORE
”Poate ai visat asta. Nu sunt convins că erai sigur că o să se întâmple, dar știu că ești destul de încrezător încât să ai vise mari. Dar acum a văzut toată lumea. Toată lumea a văzut ce mare jucător ești, ce personalitate grozavă ai, ce caracter minunat. Eu știu persoana din spatele jucătorului și meriți un premiu și pentru asta. Așa că felicitări, este un premiu meritat, un succes extraordinar. Ce an ai avut, ce carieră ai avut și încă mai urmează”, a adăugat germanul.
”Îți doresc o zi minunată, bucură-te de momentul ăsta - trebuie să te bucuri, nu trebuie să joci în weekend la Newcastle. Bucură-te de moment, wow, cel mai bun jucător din Premier League, wow”, a concluzionat Klopp.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11