”Este o figură iconică la acest club, o persoană uriașă pe care cu toții o iubim”, a declarat Henderson pentru BBC.
”În cele din urmă, cu toții vor fi criticați, în trecut, prezent sau viitor, așa e ca fotbalist. Am învățat să folosesc aceste critici în favoarea mea, ca motivație și energie. Așa acest lucru m-a ajutat în carieră”, a afirmat Henderson. El a adăugat: ”Am experimentat acest lucru la Sunderland, dar când ajungi la Liverpool așteptările sunt foarte mari”.
”Am avut diferite experiențe în viața mea și în carieră, oamenii mi-au spus că nu-s destul de bun sau destul de mare sau destul de rapid sau orice altceva... la Sunderland, Liverpool, naționala Angliei, mereu am avut semne de întrebare asupra mea”, a precizat Henderson.
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
ACUM 12 ORE
Liverpool se pregăteşte să primească trofeul şi medaliile de campioană la finalul meciului de miercuri, cu Chelsea. Trupa de pe Anfield a investit enorm pentru petrecerea aferentă, iar Klopp e convins că momentul va fi emoţionant.
În celebra peluză "The Kop" a fost deja montată scena unde Jordan Henderson&Co vor primi medaliile şi trofeul de campioană. Asta după ce câteva sute de scaune au fost scoase, pentru a-i face loc.

Klopp anticipează emoţii uriaşe la petrecerea lui Liverpool

Jurgen Klopp a vorbit în conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Chelsea despre momentul emoţionant de la final, nu înainte de a preciza că meciul în sine are o miză importantă pentru orgoliul şi blazonul clubului. Germanul a comparat ceremonia de mâine cu un cadou de Crăciun şi e extrem de fericit că elevii săi vor avea oportunitatea să se bucure după un sezon istoric.
"Suntem campioni de aproximativ o lună deja. Va fi ca un Crăciun, ştii că vei primi un anumit cadou, dar tot eşti nerăbdător şi emoţionat. Va fi un moment special. Sunt încântat că băieţii vor avea parte de un asemenea show, îl merită. Au trebuit să treacă peste multe în ultimii ani, dar au strâns din dinţi. Ne-am pregătit de acest moment de 2-3 ani, va fi cu siguranţă foarte emoţionant", a spus Klopp.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/20/2853108.jpg
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 13 ORE
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22