Coutinho a avut evoluții remarcabile în perioada petrecută pe Anfield, unde s-a înțeles excelent cu colegii săi. Printre aceștia se numără și Jordan Henderson, căpitanul "coromoranilor" și, în același timp, cel mai vechi jucător din lotul actual al lui Jurgen Klopp.
Într-un interviu acordat pentru Sport.es, Henderson a vorbit despre fostul său coleg de pe Anfield, cu care a jucat timp de 5 sezoane. Mijlocașul englez consideră că, deși Coutinho ar fi primit cu brațele deschise la echipa lui Klopp, vremea lui la Liverpool a trecut.
"În momentul în care Coutinho a părăsit echipa, mă gândeam că va fi o pierdere imensă, la fel ca pentru oricare altă echipă. În același timp, am simțit că poate însemna și un pas înainte. Ne-am îmbunătățit jocul și evoluțiile foarte bine și în lipsa lui.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 18 ORE
Toți cei implicați în club îl adoră pe Coutinho și s-ar bucura să revină. Totuși, sunt de părere că vremea lui aici a trecut , iar el a mers mai departe. Îmi doresc ca în viitorul apropiat să-l vedem pe același Phil care a jucat la Liverpool, indiferent de echipa pentru care va evolua.", a declarat Henderson.
https://i.eurosport.com/2018/01/06/2240178.jpg

Coutinho: "Nu mai privesc în urmă!"

În stagiunea 2017/2018, Klopp a fost de acord să se despartă de Coutinho, dorind să întărească defensiva. Cu cei 145 de milioane de euro încasaţi de la Barcelona, "cormoranii" i-au luat pe Van Dijk, Alisson, Keita şi Fabinho, iar rezultatele n-au întârziat să apară. Liverpool a cucerit Champions League în sezonul trecut, iar acum trupa lui Klopp este foarte aproape să câștige titlul în Premier League, după o pauză de 30 de ani.
Împrumutul lui Philippe Coutinho la Bayern Munchen expiră în vară, moment în care brazilianul se va întoarce la Barcelona. Chiar dacă în ultima vreme s-a vorbit intens despre o posibilă revenire a lui Coutinho la Liverpool, mijlocașul a recunoscut că nu se gândește să joace din nou pe Anfield.
Întrebat dacă ia în calcul o revenire pe Anfield în viitorul apropiat, Coutinho a spus că a ales deja un alt drum în cariera sa:
"Prefer să nu mă mai uit în urmă. Am ales să merg pe alt drum. La fel ca toată lumea, m-am hotărât să pornesc într-o călătorie și vreau să mă concentrez pe ea. Îmi doresc foarte mult să-mi îndeplinesc obiectivele. Mă bucur că am realizat lucruri frumoase în trecut, dar acum privesc doar înainte.", a spus Coutinho pentru Mirror.
201 meciuri a strâns Coutinho pentru Liverpool, reușind să înscrie 54 de goluri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234).
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53