Duelul United - Arsenal 3-2 a început cu o fază extrem de controversată. În minutul 13 al întâlnirii, Smith Rowe a deschis scorul pentru "tunari", cu un șut plasat, de la 20-22 de metri, profitând de faptul că De Gea era la pământ. Centralul Atkinson a anulat golul, dar VAR-ul a intervenit și a dat reușita valabilă, după ce s-a constatat că portarul iberic căzuse în urma unui duel cu al său coechipier, Fred.
Faza a fost una fără echivalent în istoria recentă a fotbalului, iar Thierry Henry, fostul mare golgheter al lui Arsenal, s-a amuzat teribil de ceea ce s-a întâmplat pe Old Trafford.
"Ultima oară când am văzut așa ceva a fost când aveam 11 ani. Portarul meu s-a dus după un sandviș și a părăsit poarta. Când ne-am întors (n.r. cu fața spre poartă) era deja 1-0 pentru ei", a comentat Thierry Henry, amuzat de ce s-a întâmplat.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 10 ORE
CITEȘTE ȘI:
KLOPP CHIAR E GENIAL! GUARDIOLA VOIA SĂ PLĂTEASCĂ 88 DE MILIOANE PE EL, DAR AJUNGE LA LIVERPOOL PE UN PREȚ DE "DUMPING"
Reacțiile din tabăra lui United, după golul lui Smith Rowe
Nu la fel de amuzat a fost Michael Carrick, antrenorul interimar al lui United, care, la finalul partidei, și-a anunțat plecarea de la clubul de pe Old Trafford. Din fericire pentru el și "diavoli", golul lui Smith Rowe nu a avut vreun impact asupra rezultatului final, gazdele întorcând rezultatul.
"Din fericire am bătut și nu trebuie să vorbesc prea mult de golul lui Arsenal, pentru că am fi stat aici toată noaptea. Ar fi fost o controversă mare dacă nu reușeam să revenim, a fost un gol foarte ciudat", a spus Carrick, completat de Bruno Fernandes: "În mod normal, când un portar e la pământ, jocul trebuie oprit. Cred că arbitrul a făcut o greșeală".

Arsenal a marcat cel mai ciudat gol al sezonului în Premier League! De Gea, accidentat de un coleg

LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 12 ORE
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
IERI LA 10:58