Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Henry, "delicios" după golul lui Smith Rowe: "Ultima oară când am văzut așa ceva aveam 11 ani"

Cristian Mihală

Publicat 03/12/2021 la 10:22 GMT+2

Thierry Henry, legendarul atacant al lui Arsenal, s-a declarat amuzat de modul în care fosta sa echipă a deschis scorul pe Old Trafford. Nu la fel de veseli au fost cei de la Manchester United, care consideră că s-a produs o mare greleală de arbitraj.

Smith Rowe a marcat cel mai ciudat gol din actualul sezon de Premier League

Credit imagine: Eurosport

Duelul United - Arsenal 3-2 a început cu o fază extrem de controversată. În minutul 13 al întâlnirii, Smith Rowe a deschis scorul pentru "tunari", cu un șut plasat, de la 20-22 de metri, profitând de faptul că De Gea era la pământ. Centralul Atkinson a anulat golul, dar VAR-ul a intervenit și a dat reușita valabilă, după ce s-a constatat că portarul iberic căzuse în urma unui duel cu al său coechipier, Fred.
Faza a fost una fără echivalent în istoria recentă a fotbalului, iar Thierry Henry, fostul mare golgheter al lui Arsenal, s-a amuzat teribil de ceea ce s-a întâmplat pe Old Trafford.
"Ultima oară când am văzut așa ceva a fost când aveam 11 ani. Portarul meu s-a dus după un sandviș și a părăsit poarta. Când ne-am întors (n.r. cu fața spre poartă) era deja 1-0 pentru ei", a comentat Thierry Henry, amuzat de ce s-a întâmplat.
CITEȘTE ȘI:
Reacțiile din tabăra lui United, după golul lui Smith Rowe
Nu la fel de amuzat a fost Michael Carrick, antrenorul interimar al lui United, care, la finalul partidei, și-a anunțat plecarea de la clubul de pe Old Trafford. Din fericire pentru el și "diavoli", golul lui Smith Rowe nu a avut vreun impact asupra rezultatului final, gazdele întorcând rezultatul.
"Din fericire am bătut și nu trebuie să vorbesc prea mult de golul lui Arsenal, pentru că am fi stat aici toată noaptea. Ar fi fost o controversă mare dacă nu reușeam să revenim, a fost un gol foarte ciudat", a spus Carrick, completat de Bruno Fernandes: "În mod normal, când un portar e la pământ, jocul trebuie oprit. Cred că arbitrul a făcut o greșeală".
picture

Arsenal a marcat cel mai ciudat gol al sezonului în Premier League! De Gea, accidentat de un coleg

LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo