Jucătorul celor de la Chelsea, Callum Hudson-Odoi, a fost primul jucător din Premier League care a fost testat pozitiv cu coronavirus și primul care s-a vindecat complet. Jucătorul de 19 ani a povestit despre experiența sa, nefiind foarte afectat de virus ca în cazul altor jucători precum Paulo Dybala și Pepe Reina.

Prin ce a trecut Hudson-Odoi

Hudson-Odoi a vorbit pentru site-ul oficial al lui Chelsea despre experiența sa după ce a fost testat pozitiv. Englezul a dezvălui că nici nu și-a dat seama că are virusul care a infectat 900.000 de oameni în întreaga lume.
Fotbal
Veste fantastică din Germania! Dietmar Hopp a făcut ca vaccinul anti COVID19 să fie gata mai devreme
01/04/2020 LA 07:32
Mă simt perfect. Am avut virusul iar acum am scăpat. Mă simt bine, în formă fizică bună, simt că sunt din nou eu așa că totul e în regulă. Am avut coronavirus în urmă cu 3 săptămâni, într-o zi de luni am simțit că am febră. Ziua următoare eram din nou normal. Nu am știu ce se întâmplă, am crezut doar că mi-a crescut temperatura, însă evident nu a fost doar atât Toată lumea m-a întrebat cum mă simțeam, au dat dovadă de clasă. Mi-a oferit un sentiment foarte plăcut faptul că îi aveam pe colegi alături, că mă susțineau și încurajau
Totul se întâmplă atât de rapid și nu știam că acest virus va fi atât de serios și că va afecta atât de mulți oameni. Toată lumea trebuie să aibă grijă și să sperăm că virusul va trece în curând și totul va reveni la normal. Eu vreau ca fotbalul să revină cât mai rapid, m-aș întoarce și astăzi pe teren, dar această pandemie crește și va continua să crească așa că îmi doresc doar ca toată lumea să fie în siguranță și sănătoasă Vrem să jucăm fotbal și să ne bucurăm de ceea ce facem, însă vrem ca și fanii să se bucure alături de noi.

Vrea la Euro

Hudson-Odoi a jucat în 25 de partide în acest sezon, reușind 3 goluri. Tânărul englez speră ca amânarea Euro pentru 2021 să fie de bun augur pentru el și să prindă lotul lui Gareth Southgate.
Pentru mine e o oportunitate să arăt din nou ce pot și să progresez și să sper că am o oportunitate de a merge la Euro. Campionatul European este ceva uriaș și am încredere în mine însumi și sper să prind echipa. Trebuie să continui să îmi împing limitele în fiecare joc și să mă asigur că înscriu goluri și dau assist-uri și că îmi ajut echipa pe cât posibil să ajungă unde ne dorim cu toții, adică să obținem un trofeu
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Mercato 2022 | Câștigători și pierzători după o vară plină de ispite și surprize
02/09/2022 LA 08:14
Premier League
Plecările de la Chelsea continuă! Cine este fotbalistul care vrea să scape de echipa lui Tuchel
07/08/2022 LA 16:28