Atacantul va încasa 136.000 de euro pe săptămână la clubul din Premier League. Hudson-Odoi a devenit al patrulea cel mai bine cotat junior de la academia lui Chelsea, după Tammy Abraham, Fikayo Tomori și Reece James.
"Callum a demonstrat că este un jucător talentat. Suntem foarte fericiți că va continua la Chelsea. În ultima perioadă am văzut evoluții senzaționale din partea jucătorilor promovați de la academie. Noul contract al lui Callum îi va oferi lui Frank (n.r.-Lampard) un nou jucător pe care se poate baza în viitor.", a spus directorul lui Chelsea despre Hudson-Odoi.

Marina Granovskaia, omul-cheie al transferului lui Hazard la Real Madrid

Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
ACUM O ORĂ
Marina Granovskaia nu este la prima negociere care uimește lumea fotbalului. Ea este cunoscută pentru abilitatea sa de a-și păstra calmul în momentele tensionate. Așa s-a întâmplat și în cazul transferului lui Edenz Hazard la Real Madrid, pentru care spaniolii au plătit 100 milioane de euro, deși atacantul intrase deja în ultimele 12 luni de contract la Chelsea.
https://i.eurosport.com/2019/07/04/2631710.jpg
Hodson-Odoi a fost în centrul atenției și în urmă cu 5 ani, la derby-ul Chelsea - Manchester United (3-1). După ce a înscris trei goluri în derby-ul din Premier League, Samuel Eto'o s-a bucurat alături de Hodson-Odoi, care era pe atunci un simplu copil de mingi. Callum Hodson-Odoi a jucat 23 de partide pentru Chelsea și a reușit să marcheze de 5 ori. Acesta a debutat și pentru naționala Angliei în preliminariile EURO 2020.
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50
Fotbal
Real Madrid renunță la Hazard pentru un star de la Chelsea! Super-schimbul pregătit de "galactici"
27/12/2021 LA 15:01